Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Real sa Nišave said:

A be gde mi je Levinka, da mi se lepo završi dan?

Mora li ovo spamovanje svako veče, svako jutro... javi mu se u inbox, nek ti da broj telefona pa se čujte svako veče i svako jutro, a nas ostavite da čitamo o Radničkom 

Posted

acko, ne ljubomorisi

Posted (edited)

Zlatni orlic bez kluba
transfermarket

Dusan Zivkovic proigrao za Rad (Radnicki Nis II).

Edited by Med Livadski
Posted
2 hours ago, Med Livadski said:

Zlatni orlic bez kluba
transfermarket

Zna li se razlog, pošto je poslednje polusezone bio u Voždovcu, zašto nije odigrao ni jednu utakmicu za njih ?

Posted
12 minutes ago, Constantin said:

Zna li se razlog, pošto je poslednje polusezone bio u Voždovcu, zašto nije odigrao ni jednu utakmicu za njih ?

Slabo nesto igrao. Vise od polusezone je tamo ako se ne varam ali slabo.

Posted

Gledam one Trnavce na TM, em imamo skuplji tim em Mrka duplo skuplji od najskupljeg njiovog igraca #samoprimecujem :fantom: 

Posted

Makabi je najjaci od svih ovih timova s kojima su nasi predstavnici igrali do sad.

Posted
8 minutes ago, W.F.C. said:

Makabi je najjaci od svih ovih timova s kojima su nasi predstavnici igrali do sad.

Samo zbog lige koja nije atraktivna i zato sto je daleko od ociju je takav stav u medijima i narodu.

Posted (edited)

Jači od Sparte? Daj smanjite malo doživljaj. To što ste vi jedino ispali ne znači da je Makabi najjači. 

Edited by James Marshall
Posted

Opa, krenula patkometrija

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Jači od Sparte? Daj smanjite malo doživljaj. To što ste vi jedino ispali ne znači da je Makabi najjači. 

Jaci su u ovom trenutku.

Posted
Just now, MaErAkLoIJA said:

Jaci su u ovom trenutku.

Po čemu?

Posted
53 minutes ago, James Marshall said:

Po čemu?

Po svemu, kvalitetu, vrednosti igraca, tradiciji, titulama, znacaju za zemlju iz koje dolaze, trajanju, ulaganjima. Uzmi samo to da grade novi stadion velelepan a ceo Prag nema stadion veci od 20000 mesta, ili uzmi kosarkasku sekciju kluba pa razmisli ko su oni...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...