Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

• Author

s nomu i munju nazad, samo nebo je granica

• Replies 7.7k
  • Views 441.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

Ћулуме, врати се...

Bulajić je u par navrata odlično intervenisao...Noma se obrukao u 55. minutu. Mrka se iznervirao zbog penala....

Zamislite kada Noma i Munja udju u prepoznatljivu formu kao i Aksentijevic. Pa ima da deremo sve redom. Mogu da potpisem da Micic ne moze do daha zbog konstitucije a i sve utakmice je odigrao do sada. Jos je teze kad pored sebe ima skroz prslog Nomu. Treba jos vise da trci i da razmislja da zatvara. Bice on za dve, tri utakmice onaj stari. Kad osvezi glavu ima da mu se sredi i pas igra. Nije on los u pas igri bio prosle godine uopste.

Noma prsssooo. Cemer, tuga... Sa njim u timu isto je kao da imamo igraca manje. Kako god i sta god da se desilo sa njim mislim da je vece nego poziv Vojvodine. Ipak da se toliko pogubi i oduzme zbog njihovog poziva ne verujem. Da ga je pozvala neka cica to bi vec razumeo. Znam da je i prosle sezone tesko uhvatio formu i ne znam kako najspremnijem igracu moze to da se desi da tako drasticno padne u formi?

• Author
3 minutes ago, Constantin said:

Bulajić je u par navrata odlično intervenisao...Noma se obrukao u 55. minutu. Mrka se iznervirao zbog penala....

mislim da se vise iznervirao sto ga prozivala publika, te je puko i prvo milu publiku sa istoka pocastio srednjakom a onda finisirao u stilu babovica

2 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

mislim da se vise iznervirao sto ga prozivala publika, te je puko i prvo milu publiku sa istoka pocastio srednjakom a onda finisirao u stilu babovica

opa...

Dobar Bulajic, opet smo uboli s golmana.

• Author
12 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Zamislite kada Noma i Munja udju u prepoznatljivu formu kao i Aksentijevic. Pa ima da deremo sve redom. Mogu da potpisem da Micic ne moze do daha zbog konstitucije a i sve utakmice je odigrao do sada. Jos je teze kad pored sebe ima skroz prslog Nomu. Treba jos vise da trci i da razmislja da zatvara. Bice on za dve, tri utakmice onaj stari. Kad osvezi glavu ima da mu se sredi i pas igra. Nije on los u pas igri bio prosle godine uopste.

Noma prsssooo. Cemer, tuga... Sa njim u timu isto je kao da imamo igraca manje. Kako god i sta god da se desilo sa njim mislim da je vece nego poziv Vojvodine. Ipak da se toliko pogubi i oduzme zbog njihovog poziva ne verujem. Da ga je pozvala neka cica to bi vec razumeo. Znam da je i prosle sezone tesko uhvatio formu i ne znam kako najspremnijem igracu moze to da se desi da tako drasticno padne u formi?

Odakle znas da nije ? Imam neke klasifikovane informacije da levi ima njegov broj telefona ..

Edited by Rumpelstiltskin

6 minutes ago, Constantin said:

opa...

Мрка показао да има муда...:s_d:

Just now, Captain_Darling said:

Мрка показао да има муда...:s_d:

... ko pauk... :cool:

Inače, dobro je odigrao posle...opsim što se smotao kod jedne akcije Haskića i Nikodijevića i jednom bio kratak..

• Author
1 minute ago, Constantin said:

Inače, dobro je odigrao posle...opsim što se smotao kod jedne akcije Haskića i Nikodijevića i jednom bio kratak..

:D

Ne vredi, on primi loptu i krene dijagonalno da trci prema korneru i onda sta bude bude, a najcesce padne. Mada ga mnogo napinju s tribina stvarno sa ono zvizdanje.

Звиждање је добио, као што рече Румпел, јер је прво показао средњак а после пар минута глимио Бабовића из Вождовца од пре 4-5-6 година.

Jbga sa suprotne strane sam bio, nesam primetio toj. Imao je ispade i prosle sezone sa publikom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.