James Marshall Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Ok, jeste da ima 34 godine ali izgleda kao da ima bar 45.
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 Opijao se sa čašu Ilića, pao je.. Ok, jeste da ima 34 godine ali izgleda kao da ima bar 45. Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Ispisnik Munjin, doduše skoro celu godinu stariji, ali nadam se da će nadomestiti onu letargiju u vezi ispred našeg gola. Može on to...i samo da se ne svađa za "slobodnjake" da ne prođe k'o Mrka
Redrooster Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Cuo sam da je sada imati dom za stara lica (gerantologija) unosan posao
Redrooster Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Uvek kazem da ima nade od mladog fudbalera postati nesto, nego od babe devojka.
Constantin Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Lepa Brena je Lepa Brena, al' dvaput su dvaput
MaErAkLoIJA Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) Ne podcenjujte Drincica. Ima snage u tim nogama. Da je igrao od starta umesto Nome nasa igra bi bila puno bolja. Mozda ne bi prsli dva gola u prvoj protiv Maccabija. Sa Nomom i Mrkom u timu za sada imamo dva igraca manje. Zna Lalat koga dovodi i zato se ne brinem. Imacemo bolji sut iz daljine, jos jednu opciju za izvodjace slobodnih udaraca i kornera i pouzdanijeg igraca koji sigurno nece dva puta da promasi ceo fudbal. Odlicno resenje za stabilnost u vezi, igrac koji ne oscilira mnogo i koji je dobar i kao starter i kad zakazu ova dvojica. Mozda ce Noma da ide, to ne znam, ne bih voleo da vidim taj scenario jer znamo kako ume da igra ali obzirom da su i on i Micko podlozni velikim oscilacijama, pozdravljam dolazak Drincica. Takodje i protiv Zvezde bi bila malo drugacija prica. Neka odigra ovu sezonu dobro kao i Caki, Munja i neka nam izbore to trece mesto i oni su zavrsili posao za nas. Kakav je Partizan mozda i drugo. Zaboravio sam da napisem da sa Dricncicem dobijamo i najvazniju stvar a to je pas igra. Ima Drina da nas poveze samo tako. Edited August 7, 2018 by MaErAkLoIJA
W.F.C. Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) Ume bese i da kvari igru, pokrsi nekog na sredinu i to, ako se secam, slabo gledam druge timove sem protiv nas, ali pogledam po neki izvestaj... Fali malo i ta cvrstina kod nas u sredini vec dugo. E sad kako ce da odigra Bog zna. Quote Ovog leta se "povezivao" sa Vojvodinom, ali je ipak izabrao selidbu u ambiciozniji tim. On je pre svega nekoliko nedelja neočekivano napustio Banovo brdo. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, potom A reprezentativac Crne Gore, tokom veoma uspešne karijere igrao je za Partizan, Spartak iz Subotice, Budućnost iz Banatskog Dvora, Gazijantep, Amkar, Spartak iz Moskve, Krasnodar, Makabi Haifu i Rad. Hm,hmm... Edited August 7, 2018 by W.F.C.
Constantin Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Namerno smo maznuli Drinu da bi digli cenu Nomi....he,he...Ivica "opasnik" Em dobije boljeg igrača, još mu i doplate
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 Namerno smo maznuli Drinu da bi digli cenu Nomi....he,he...Ivica "opasnik" [emoji6] Em dobije boljeg igrača, još mu i doplate [emoji3]Letimo?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 SvaštaSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Sad ne bih "zamerio" Lalatu i Bogosavca da dovede....
Recommended Posts