Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2018/19

Ted

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Captain_Darling said:

Имаш образа да тврдиш да Раднички није био бољи тим вечерас?

Prestani da se blamiraš. Neprijatno je.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

509

• kud u maglu Simoviću

453

• mozzer

273

• Ted

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Нека буде тако, честитке на боду...

Posted

Pokrao nas je Mažić....trebao je da isključi Miletića u 44. minutu. Razbili bi vas do kraja. I onako ste dali golove posle naših grešaka. Sada nam sledi jedna teža utakmica u Lučanima, a posle, nadam se da se odlepimo od vas. Slede nam nekoliko utakmica sa "donjim domom", a vama Čuka, Napredak, Voša..... Ipak treba vam čestitati na karakteru, da se posle 2:0 vratite i osvojite bod. Nije loše ni treći na kraju da budete....

Posted (edited)
9 minutes ago, Constantin said:

Pokrao nas je Mažić....trebao je da isključi Miletića u 44. minutu. Razbili bi vas do kraja. I onako ste dali golove posle naših grešaka. Sada nam sledi jedna teža utakmica u Lučanima, a posle, nadam se da se odlepimo od vas. Slede nam nekoliko utakmica sa "donjim domom", a vama Čuka, Napredak, Voša..... Ipak treba vam čestitati na karakteru, da se posle 2:0 vratite i osvojite bod. Nije loše ni treći na kraju da budete....

vidim pametan si ko ovaj što ti je na avataru

vi ste drugi gol dali iz akcije inače :D 

sunce ti jebem šta je ovo

@levi neću ti ružnu reč reći nikad više na forumu

Edited by theanswer
Posted (edited)

Ovlas prelistavajuci komentare na vestima i po fb postovima stice se utisak da je Mazic opasno pokrao Radnicki te da nekakvo igranje rukom, ako ga je uopste i bilo, nije bitno uticalo na igru a i nije bilo namere, stoga crva nije ni bilo. Ok, fair enough.

Edited by Lord Stef
Posted (edited)

Žao mi je ovih fudbalera Partizana što ni krivi ni dužni moraju da učestvuju u ovim scenarijima. Ako se već naprednjačka uprava plaši da reaguje, jer ih je isti taj Vučić govnarko tu i postavio - da ćute, onda bi makar fudbaleri mogli da reaguju. I to na terenu "igrom". Recimo sledeći meč, ne znam da li se igra na Partizanovom stadionu, ali ako se igra onda bi mogli od početka da vrše opstrukciju igre. Svaku loptu koja im je u nogama - TRAS! preko stadiona. Izbaciti tako desetak lopti van stadiona, a klinci neka ne ubacuju nove lopte na teren. Neki vid protesta moraju da pokažu. Mogu valjda da upute i neki dopis toj UEFI preko sindikata igrača. Ovo stvarno više nema smisla dalje igrati. 

@Lord Stef Ako se dobro sećam, jedan gol su nam dali odmah posle jednog od nepostojećih ofsajda koji nam je sviran.

Edited by BlackGeorge
Posted
3 minutes ago, theanswer said:

+1

Posted
5 minutes ago, theanswer said:

vidim pametan si ko ovaj što ti je na avataru

vi ste drugi gol dali iz akcije inače :D 

Kako šta je to? Navijači koji kače Vučićevog poltrona na avatare se bore za svoj sendvič. Nema za svakoga, kriza je. Jedan će da dobije, ostali će da gledaju kako jede.

Posted

Браво, кад немаш аргументе онда вређај другу страну, крајње интелектуалан приступ дијалогу. 

К'о што неко рече, сунце ти јебем, шта је ово...

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

žao mi što ih nisu povešali.

nišlije našu upravu, mislim.

Bukvalno, sto ne pustise ove penzose da ih isamaraju. 

Inace bilo je dosta crnih rupa u nasoj igri, pantic i jankovic nisu stigli na prvo poluvreme, bosanski anhel di maria, pogadja precku sa tri metra, posle toga jos jednu salje van grada kad je bio sam u poziciji. Mali Sveta kod prvog gola ne zna gde je lopta, gde je igrac... Realan rezultat bi bio 6:2 za nas, recimo.

Posted

Meni je neshvatljivo da je Mažić imao nameru da ošteti Partizan. Čovek sudi finale CL, sudi najboljima, i sada je došao da krade. Moguće je da je pogrešio, ali zaista ne verujem da je imao nameru. Nije mi jasno zašto bi to radio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...