Jump to content

FK PARTIZAN 2018/19

Featured Replies

nije ok nikako

na istoku su zabranjeni, a od skora i njihova zilotska frakcija, a generalno uvek ima više grobara na istoku, pogotovu na jna

[mention=148]gervasius twinkleminkleson[/mention]
uzmi zapad(ka severu) i uživaj
Ok. Radije bi tako, da izbjegnem bilo kakve probleme. Hvala
Just now, gervasius twinkleminkleson said:
18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:
nije ok nikako

na istoku su zabranjeni, a od skora i njihova zilotska frakcija, a generalno uvek ima više grobara na istoku, pogotovu na jna

[mention=148]gervasius twinkleminkleson[/mention]
uzmi zapad(ka severu) i uživaj

da izbjegnem bilo kakve probleme. 

Samo tv.:fantom:

Ja treba d avodim neke Estonce na tekmu. Znači zapad do severa?

:evil:

Hbt koliko je ovo Epic, jedan od ako ne i najbolji klip ikada. Ikada. Hvala simovicu.

Inace ova legenda je posle pokusavala neke prevare preko kvazi bankarskih garancija, redovno sedeo u Sremu kafani u Bloku kod Vagona... 

I da, +1

manje su šanse za incident na derbiju na severu i jugu nego na istoku

http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2992911-sudjenje-na-stetu-partizana-nije-slucajnost-iliev-pred-derbi-upozorava-na-veliki-broj-gresaka-arbitara

Evo ga...

Tačno sam znao da će ivica da proviri iz mišje rupe posle one izjave mirkovića. Izašao malo iz rupe, sakrio se iza bate i malo pljuc, pljuc čisto nešto da kaže da ne ćuti.

A kada treba konkretno da odgovara za ovu očajnu situaciju oko igračkog kadra ćuti kao zaliven.

Govance jedno..

drži se za slamku ko što se terzić držao posle voždovca, grebao i kumio, molio i pretio...

samo što je iza terzića stao šef

uz sve prigodnu sliku...

majo-vujovic-ivica-iliev-620x350.jpg

Ja bih voleo da moj drugar adasevic prokomentarise izjavu Mirkovica, na sta je tacno to on mislio i da li je bio ozbiljan kada je ovo izjavljivao...
Mislio je da niie lose da kuka na sudije i sudjenje i napravi pritisak kao sto ga pred svaki derbi na isti nacin prave oba tabora. Evo grobari coot sudi pitanje je trenutka kad ce i nasi da se oglase.

Mirkovicu je jasno da je trenutno velika razlika u kvalitetu i pokusava malo da digne pritisak a i malo da napravi alibi...

Da je to politika kluba pokazao i ilijev malo posle...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pritisak. Naravno. Neka cveta hiljadu cvetova...

7 hours ago, Moća said:

Ja treba d avodim neke Estonce na tekmu. Znači zapad do severa?

Zapad, visoka mesta ispod lože, malo ka Severu u šreh. 

Jel mogu karte da se kupe onlajn? Iticket.rs nema nista. A na ticketline stoji kao d aima dogadjaj ali nema nigde opcije za kupovinu.

Edited by Moća

Ticketline, čini mi se

Hoće li šansu dobiti mlađani Šutulović??

Guest
This topic is now closed to further replies.