borris_ Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 3 minutes ago, ToniAdams said: Jel to jaguar milose? Lol
pbg12345 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 3 hours ago, FPLS said: Rsb objavio, 99% ce tako i biti. Pre bih rekao iznudjena resenja nego eksperimenti. Milic umesto povredjenog Stojiljkovica, Simic umesto nespremnog i zardjalog Kafua. 3 hours ago, FPLS said: Moram priznati da me drma euforija od jutros, iako je realno da nas odrade u Cska stilu. Ja bih verovatno isao all in - sa Kafuom u napadu, Ebesilijom iza njega, Radonjom i Benom po krilima, ali Miloe najbolje zna ko je koliko spreman. Ebesilio izlazi iz povrede, Kafu je delovao nespremno i pogubljeno ovo do sad sto je odigrao, pa me ovaj sastav ne cudi. Milic ce da izginetm na terenu, a Simic se dobro pokazao, doduse u jsl. Mozda i nije los plan, 60 minuta hrkljusa. Sacuvamo mrezu, njih polako hvata nervoza i umor, a onda ulaze svezi Kafu i Ebesilio i resavaju 2 hours ago, Apollo Creed said: razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu to me cudi 1 hour ago, Milosh76 said: Slikali mi auto ispred stadiona... 53 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: ok
Milosh76 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 (edited) 6 minutes ago, pbg12345 said: razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu to me cudi Menjace njih dvojica mesto, a Ben je i tako najbolje partije imao iza napadaca, a ne na krilu. Edited August 29, 2018 by Milosh76
Bright Billy Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 21 minutes ago, pbg12345 said: razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu to me cudi tako su poceli u trnavi. valjda ben ide u sredinu jer najbolje podnosi batine...
pbg12345 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 ma kako tako zar nije simic sve utakmice pocinjao u sredini? ok, menjaju mesta, ali u osnovi ben desno, a ovaj u sredini? ja sam propustio pocetak te utakmice, a posle gledoa u kladionici pod solidnom kolicinom alkohola, ali sam prilicno ubedjen da je bilo ovako kako pisem
porucnik vasic Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Ухватио ме неиздрж. Предајем током утакмице, како ли ће то да испадне Бог зна.
Bright Billy Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 @pbg12345 ma jok, ben je igrao u sredini. u u beogradu protiv rbs je ben igrao u sredini a simic usao ko zamena na krilu, ako se dobro secam.
Bright Billy Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Ухватио ме неиздрж. Предајем током утакмице, како ли ће то да испадне Бог зна. i mene, samo sto ja ne predajem
pbg12345 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 1 minute ago, Bright Billy said: @pbg12345 ma jok, ben je igrao u sredini. u u beogradu protiv rbs je ben igrao u sredini a simic usao ko zamena na krilu, ako se dobro secam. prso sam dakle a nije ni bitno, bitno da je radonja levo :Fantom: aj me sad jos ubedite da radonja ne igra levo, nego zadnjeg veznog jes i ovde se oseca ta neka nervoza
dragance Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 10 minutes ago, porucnik vasic said: Ухватио ме неиздрж. Предајем током утакмице, како ли ће то да испадне Бог зна. Ja ne mogu da spavam. Evo, skoro 2 ujutro i još se vrtim od 23.30 a moram rano na posao (da krišom gledam stream na mobilnom).
Recommended Posts