Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

Opel astra nikad bolje nije izgledala... :rolleyes:

• Replies 12.2k
  • Views 831.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Naravno :)

Baš si bogat jebote...

Jel to jaguar milose?

Mečka... neka zivotinja jeste. 

3 minutes ago, ToniAdams said:

Jel to jaguar milose?

Lol

3 hours ago, FPLS said:

Rsb objavio, 99% ce tako i biti. 

Pre bih rekao iznudjena resenja nego eksperimenti. Milic umesto povredjenog Stojiljkovica, Simic umesto nespremnog i zardjalog Kafua. 

3 hours ago, FPLS said:

Moram priznati da me drma euforija od jutros, iako je realno da nas odrade u Cska stilu. 

Ja bih verovatno isao all in - sa Kafuom u napadu, Ebesilijom iza njega, Radonjom i Benom po krilima, ali Miloe najbolje zna ko je koliko spreman. Ebesilio izlazi iz povrede, Kafu je delovao nespremno i pogubljeno ovo do sad sto je odigrao, pa me ovaj sastav ne cudi. Milic ce da izginetm na terenu, a Simic se dobro pokazao, doduse u jsl.

Mozda i nije los plan, 60 minuta hrkljusa. Sacuvamo mrezu, njih polako hvata nervoza i umor, a onda ulaze svezi Kafu i Ebesilio i resavaju :)

2 hours ago, Apollo Creed said:

DlwTgnBXgAAMM5Z.jpg

razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu

to me cudi

1 hour ago, Milosh76 said:

Slikali mi auto ispred stadiona...

ferari-1-830x0.jpg

53 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

ok

:D

6 minutes ago, pbg12345 said:

razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu to me cudi

Menjace njih dvojica mesto, a Ben je i tako najbolje partije imao iza napadaca, a ne na krilu.

Edited by Milosh76

21 minutes ago, pbg12345 said:

razumem zasto ova cetiri napred, a i slazem sa fplsom sta bi "bilo najbolje", uostalom vec sam to i napisao, nego meni nije jasno zasto simis na krilo, a ben u sredinu

to me cudi

:D

tako su poceli u trnavi. valjda ben ide u sredinu jer najbolje podnosi batine... 

ma kako tako zar nije simic sve utakmice pocinjao u sredini?

ok, menjaju mesta, ali u osnovi ben desno, a ovaj u sredini?

ja sam propustio pocetak te utakmice, a posle gledoa u kladionici pod solidnom kolicinom alkohola, ali sam prilicno ubedjen da je bilo ovako kako pisem

Ухватио ме неиздрж. Предајем током утакмице, како ли ће то да испадне Бог зна.

@pbg12345

ma jok, ben je igrao u sredini. u u beogradu protiv rbs je ben igrao u sredini a simic usao ko zamena na krilu, ako se dobro secam. 

1 minute ago, porucnik vasic said:

i mene, samo sto ja ne predajem :sleep:

1 minute ago, Bright Billy said:

@pbg12345

ma jok, ben je igrao u sredini. u u beogradu protiv rbs je ben igrao u sredini a simic usao ko zamena na krilu, ako se dobro secam. 

prso sam dakle

a nije ni bitno, bitno da je radonja levo :Fantom:

aj me sad jos ubedite da radonja ne igra levo, nego zadnjeg veznog :D

jes i ovde se oseca ta neka nervoza

10 minutes ago, porucnik vasic said:

Ja ne mogu da spavam. Evo, skoro 2 ujutro i još se vrtim od 23.30 a moram rano na posao (da krišom gledam stream na mobilnom).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout