Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jebote, da iznajmis limuzinu i dve opajdare na godinu dana pa ne bi izaslo toliko. :D

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
7 hours ago, Milosh76 said:

Predmet koji izgleda kao flasa, lici na flasu, ali je pogresno kucano... Tako da, mora da je flasa u pitanju :D

jebes mi sve, nama se vise isplati da igramo pred praznim tribinama...

Posted

Jes pa da nas kazne za prljave stolice...

Posted

a i uvek se nadje neki brat da pogresi...

Posted

Ladno sam pročitao "fraze sa istoka" 

Otkud znam, da nije neko vikao "Allahu ekber", "Za rodinu" ili "banzai" 

Posted

pritom je, kolko se ja secam, fraza doletela sa zapada...

Posted

Nije, sa istoka je (blizu Severa) kad je ona budala trcala za sudijom da mu pokaze plasticnu flasu.

Posted
9 hours ago, Milosh76 said:

Za ubacivanje predmeta i cuvene frase sa istoka, zakrcene prolaze i sl. dobili smo kaznu 57000 evra.

Gde pise?

Posted (edited)

nama se i ne isplati da igramo jevropu..

oli placamo kazne vece nego kad se rasproda stadion, oli igramo pred praznim stadionom :coffee:

Edited by Shaq
Posted

Lorenco poceo da trenira, ali izgleda da se pred put povredio Stojiljkovic.

Dok ne krene potpuna euforija u vezi sa predstojecom utakmicom, pitanje za upucenije kada su mladje kategorije u pitanju - sta se to desava sa generacijom 2000.? Ako sam dobro razumeo, za omladinsku Ligu Sampiona je prijavljena generacija godinu dana mladja, a ne ekipa koja je uzela titulu u omladinskoj kategoriji, vec je ona prebacena u Graficar, gde ne dobijaju svi sansu. To je izgleda rezultiralo gomilom odlazaka, a danas je valjda i kapiten te ekipe Jankovic posle 10 godina treniranja u Zvezdi uzeo papire i otisao. Posto slabije pratim mladje kategorije, interesuje me da li se tu desava nesto neplanski i neobicno ili prosto ne mogu svi da prodju i nemaju dovoljan kvalitet da bi ostali?

Posted

Ti klinci su hteli da igraju LS, klub ih je poslao u Graficar. E sad, cilj Graficara je da udje u drugu ligu, jer je bolje da se mladi razigravaju u drugoj nego u trecoj ligi. Zbog toga prednost imaju neki stariji igraci srpskoligaskog kvaliteta, pa su klinci smoreni i neki od njih odlaze. Ne znam sto su ih gurali tamo ako ne igraju. Mada kazu za tu generaciju da nije nesto posebno. Meni se bas svidja Gavric, a kazu i da je Murinjov sin dobar potencijal (to je ovaj Marko jankovic sto si ga pomenuo - desni bek i kapiten ekipe).

Inace, omladinci su nam trenutno uzasni, sto i ne cudi ako se uzme u obzir da je trener Salvoljub Djordjevic... 

Posted

Ako iole razume fudbal tesko da je Jankosanov sin

Posted (edited)

Psiholjub sad trenira kadete, a prošlogodišnji kadeti su sad u omladinskoj ligi sa Bratislavom Živkovićem. i jedni i drugi su užasni, pošto uglavnom igraju protiv starijih, a nisu baš toliko dobri da bi ih gurali da igraju protiv starijih. sve u svemu mnogo se zajebavaju sa školom

Edited by levi
Posted

Jbg, i mi ocekujemo vise od jedne sezone ozbiljnog rada.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...