Ratamahatta Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Zadnji put sam bio ovoliko srecan kad je Jaka otisao u Baskoniju. Sjajno pojacanje za Alkorkon! Link to comment
FPLS Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Quote Uroš Račić više nije član Crvene zvezde, a karijeru će - mimo svih najava - nastaviti u Valensiji! Crveno-beli će za transfer 20-godišnjeg defanzivnog veziste, koji može da igra i na poziciji štopera, zaraditi 2.200.000 evra, saznaje MONDO. Link to comment
Milosh76 Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 I posle Terzic ne valja [emoji38] Link to comment
Bright Billy Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 (edited) gazi! sta je sledece, pesic u sevilji za 10kk? Edited June 8, 2018 by Bright Billy Link to comment
levi Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 5 minutes ago, Apollo Creed said: Bog! nije čudo da je Valensija zagrizla Link to comment
triple_nippled Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 za bedne pare prodat racic Link to comment
James Marshall Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 najpotez uprave ikad, sve da lik postane novi Vijeira (a neće), njegovo neznanje i njegov menadžer Gluščević su više smetali nego što su koristili timu, na stranu što je lik jednostavno nedovoljno pametan za bavljenje bilo kakvim organizovanim timskim oblikom sportskih aktivnosti Link to comment
porucnik vasic Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 najpotez uprave ikad, sve da lik postane novi Vijeira (a neće), njegovo neznanje i njegov menadžer Gluščević su više smetali nego što su koristili timu, na stranu što je lik jednostavno nedovoljno pametan za bavljenje bilo kakvim organizovanim timskim oblikom sportskih aktivnosti Знаш га? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
James Marshall Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Znam jebga, a i bio sam na par treninga. Link to comment
porucnik vasic Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Znam jebga, a i bio sam na par treninga. Не мего мој школски који је био његов педијатар тврди супротно. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
James Marshall Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Ne bih da iznosim neke RL podatke, naravno, na tebi je da vjeruješ ili ne vjeruješ, mada za uvid u njegovu fudbalsku pamet ti je dovoljno da gledaš utakmice u kojima je igrao. Link to comment
Milosh76 Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Vratice ga na stopera I poslati u manji klub da se uci ozbiljnom fudbalu.Od Adzica I Racica oko 3 miliona evra Sad Pavkova, Frimponga I Mirica za slicne pare... Link to comment
Nikodije Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Mirića? Marka mirića? Onaj iz spartaka što je došao? Link to comment
Milosh76 Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Milic... Greska... Miric je u inostranstvu negde Link to comment
Recommended Posts