Jump to content

Featured Replies

Hunter Henry u NE, 3 godine 37.5 miliona

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 353.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

On 16. 3. 2021. at 16:41, Frank Pembleton said:
A Fitzmagic?
A?
17 sezona
9 timova
[emoji869][emoji869][emoji869]

.... Shiit has hit the fan!

Sad videh, drago mi je zbog brade. Ima u njemu još dosta fudbala :)

Promaklo mi da su KC potpisali Joe Thuney za 5/80. Ozbiljna lova ali i ozbiljno dobar igrač. Chargersi rade super posao, potpisani Corey Linsley i Matt Feiler. Posle sezone gde im je ofanzivna linija imala najlošiju ocenu po PFF ovo su baš pravi potezi.

Juri KC i Trenta da zakljucava OL.

Jetsi isprštali sinoć :cool:

Corey Davis 3y/37.5m

Prošle godine je imao odličnu sezonu, iako je bio dosta što se ono kaže ispod radara. Nešto malo ispod 1000 yards u samo 10-11 utakmica. top10 WR po PFF ratings u 2020.  Oni su prošlog meseca napravili spisak 101 najboljeg igrača u celoj Ligi, Davis im je bio #52 na toj listi.

Dečko je pre 4 godine bio top5 pick na draftu, tek napunio 26 godina, 3 najbolje godine će biti kod nas za relativno male pare. Ne sećam se da sam sinoć i danas video bolji potpis.

Carl Lawson 3y/45m

Odličan potpis. Tip igrača koji nam je trebao odavno. Mi ovakvog rushera nismo imali otprilike još od Johna Abrahama (koji je poslednji put igrao kod nas pre ~15 godina). Poput Davisa, igrač iz tog 2017 drafta, nema još ni 26 godina.

Potpisali smo i Jarrada Davisa iz Detroita. 1y/oko 5 miliona. 1st rounder iz istog tog drafta kad su bili i ova dvojica. Ja ga nikad nisam nešto mnogo voleo. Lionsi ga overdraftovali. Ako bude starter odličan potpis, ako ne bude starter onda će ići u rubriku meh potpisi.

Douglas nastavlja da vrši magiju: Justin Hardee iz Saintsa potpisan na 3 sezone. Jedan od najboljih gunnera u ligi.

Trent Williams ostaje u SF, potpisuje i Alex Mack :)

Sta radi SF,za 33 onolike pare:smiley_hail:

Edited by Bogotac

On 17. 3. 2021. at 13:03, Bogotac said:
Sta radi SF,za 33 onolike pare:smiley_hail:
Da, čovek puni 33. godine a ugovor na 6 godina :) Vrlo optimistično

Ma to treba pogledati kako je strukturisano.
Cenim da prve dve godine dobra kinta, a onda...
Ove godine se baš lepo vidi kakva sve "manevrisanja" mogu da se naprave sa salary cap-om

Da, to se napravi da je ugovor defacto na 3 godine. Ostatak do 5. sezone služi da se smanji cap hit sad dok je rutavo. A onda su još dodali i 6. godinu da tu nariktaju da Trent prestigne Bakhtiaria po apy i kao bude najplaćeniji igrač u ligi.

Bakhtiari ima 23,000,000$ po sezoni, a Williams 23,010,000

U suštini zezanje i braging rights za Trentaru i njegovog agenta.

Pa zbog toga sam ti rekao da je salary cap mit. [emoji12]
A pazi ovo:

3866bc3014f756dc92990ce66003c8be.jpg

Hoće NEP da uzima nekog QB ili im je Cam i za sledeću sezonu prva opcija?