Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Kakva je ovo poplava pokusaja pretvaranja za 2 poena, minut pre kraja.:isuse:

Posted

1 pobeda kod kuce u sezoni

saquan i eli bez greske

ovo i dalje lose izgleda a sledece nedelje je gostovanje u gradu bratske ljubavi, ne secam se kad su giantsi pobedili tamo poslednji put

Posted (edited)

sta uradi rotlisberger auu

bio faul

Edited by bradilko
Posted
Just now, bradilko said:

sta uradi ritlisberger auu

Ništa, bio facemask...

Posted

Dobi Pit...

Ne pamtim da sam u NFL-u gledao da jedna ekipa bude toliko tragična u napadu skoro 3 četvrtine i na kraju da pobedi...

Posted

Jbg, ne možeš da četvrtinu i po ideš na trčanje i da čekaš da istekne vreme protiv Pitsburga. Jacksonville je u drugom poluvremenu imao 5 pantova posle prva 3 pokušaja u napadu.

Posted
Just now, Mercuzzio said:

Jbg, ne možeš da četvrtinu i po ideš na trčanje i da čekaš da istekne vreme protiv Pitsburga. Jacksonville je u drugom poluvremenu imao 5 pantova posle prva 3 pokušaja u napadu.

Ma jeste, ali Pit, celo prvo poluvreme nije baš ništa uradio... Sve do onog pasa za 78 Yard za Browna, bili su totalna bulja... Ben je imao, koliko 2 ili 3 INT, nisu imali nijedan 1st down...Čak i tad je taj pas izgledao pre koa glupost JAX-a, nego nešto smisleno...

JAX se posle usrao, i jbg... MIslim, ja simpatišem PIT, i dargo mi je što su dobili, samo ne volim kad igraju kao debili 3/4 utakmice...

Posted

Jaguari su se usrali jer imaju Bortlesa.

Nema logike da odbrana Jaguara celu utakmicu odigra kao prvo poluvreme. Na pola zadnje četvrtine bilo je jasno kako će se ovo završiti ako ne puste Bortlesa da baca. Možda bi zasrao i opet bi izgubili ali čekati da odbrana zaustavi Rotlisbergera, a trčanje ne funkcioniše jer to odbrana Pitsburga očekuje, je samoubistvo.

Posted

Chargersi sami sebe pobedili, ono je trebalo umeti...

Posted
12 hours ago, bradilko said:

a sad no vs phila 

18+

Posted
13 hours ago, Strahan said:

1 pobeda kod kuce u sezoni

saquan i eli bez greske

ovo i dalje lose izgleda a sledece nedelje je gostovanje u gradu bratske ljubavi, ne secam se kad su giantsi pobedili tamo poslednji put

lako je biti bez greske protiv Tampine odbrane... nemojte se previse opusiti sada i pomisliti da nesto umete :D