Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Brejdi 1/9, 2INT za 15+ yard bacanja. Ruke onemoćale. 

Posted

20 godina me nervirao u New Englandu.... sad mi ovde zivce kida

Posted

:lolol:

Posted

Cekamo miljenog sa gifovima.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Posted
9 hours ago, freakns said:

20 godina me nervirao u New Englandu.... sad mi ovde zivce kida

Nemoj da se sekiras, siso. Tomica ce dobiti NFC East tim u prvom kolu playoff-a.. Posle toga, ko zna. Znam da nemas obraz da se ogradis od govnara, samo te molim da ne glumis ovde. Stvarno nema smisla.  .l. 

Posted
25 minutes ago, mandingo said:

Tomica ce dobiti NFC East tim u prvom kolu playoff-a..

giphy.gif

Posted

Daj scenario. Ko ce ispred njih... Bears, Vikings, 49's, Panthers?

Posted
6 hours ago, mandingo said:

Nemoj da se sekiras, siso. Tomica ce dobiti NFC East tim u prvom kolu playoff-a.. Posle toga, ko zna. Znam da nemas obraz da se ogradis od govnara, samo te molim da ne glumis ovde. Stvarno nema smisla.  .l. 

image.png.529d0842596deae412b7262c6cd1bd2c.png

Posted
5 hours ago, mandingo said:

da bi dobili East teba da budemo 5.

znaci ispred Rams/Hawks/Cards, ko god bude 2. i 3.

a sledece tri su nam Cheifs, bye, Vikings... btw, nemojte se iznenaditi ako dobijemo Chiefse... nas su naguzili Saintsi x2, Ramsi, Bearsi i trebali su i Giantsi. sve cetiri ekipe imaju odlican DL. Chiefs not so much. znaci pederko ce da baca odlicno jer se nece usrati ko grlica i bice tekma na jedan posed, tamo ili vamo. a nadam se da ce i Marpet da se vrne. jbt, tri tekme vec propusta zbog concussion protokola. Giantsi mu bas dobro pomerili mozak

poslednje 3 su Atlanta x2 i @Lions, valjda cemo se docepati playoffa.... mada ko zna :( 

Posted

NFC E tim će dobiti WC utakmicu...MMW

Posted
On 24.11.2020. at 15:27, mandingo said:

ma sa onakvom igrom oni nemaju šanse ni protiv Grofova, a kamoli da zadrže prednost od pola ili jedne pobede u odnosu na ostale. Ima tu još dosta da se igra, Bears imaju tierbreaker pa su praktičnoTM samo 1 pobedu iza njih.

btw gledao sam sinoć Cowboyse protiv Vikingsa. Ono hvatanje Lamba za TD sam premotavao 20 puta. Kakva je to mačka, strašno...

a safety Wilson (#37) je mnogo zabavan igrač za gledanje. Daleko od toga da je neki top talenat (6-7 runda prošle godine, dugo na A&M bio rezerva Evansu iz Tampe i Wattsu iz KC), kod Jeffersonovog TD je odigrao očajno, ali je opasna štemalica. Obratite pažnju večeras. :)

Ukrao je Cousinsu loptu bukvalno iz ruku kod blitza, a nekoliko puta je bukvalno izuo Vikingse. I što je najbolje od svega, radi to kao poprilično undersized igrač :thumbup:

Posted

3 hours ago, omiljeni said:

ma sa onakvom igrom oni nemaju šanse ni protiv Grofova, a kamoli da zadrže prednost od pola ili jedne pobede u odnosu na ostale. Ima tu još dosta da se igra, Bears imaju tierbreaker pa su praktičnoTM samo 1 pobedu iza njih.

btw gledao sam sinoć Cowboyse protiv Vikingsa. Ono hvatanje Lamba za TD sam premotavao 20 puta. Kakva je to mačka, strašno...

a safety Wilson (#37) je mnogo zabavan igrač za gledanje. Daleko od toga da je neki top talenat (6-7 runda prošle godine, dugo na A&M bio rezerva Evansu iz Tampe i Wattsu iz KC), kod Jeffersonovog TD je odigrao očajno, ali je opasna štemalica. Obratite pažnju večeras. :)

Ukrao je Cousinsu loptu bukvalno iz ruku kod blitza, a nekoliko puta je bukvalno izuo Vikingse. I što je najbolje od svega, radi to kao poprilično undersized igrač :thumbup:

inace, Chicago sabija kako dobro igraju pa ce nas stignu evo samo sto nisu

Posted

Ovo ne bi prošlo ni protiv Wild Boars-a