November 17, 20204 yr On 16.11.2020. at 12:07, teacher said: ovo je blast from past iz 2004. next stop, DJ dve titule i dva puta superbowl mvp nije bas... Danny Dimes je gotivan lik, nije ga stariji brat ugurao u ligu... jedina slicnost sa Seronjom Mladjim je da imaju 0 pocket presence. da ne pricam i da je Judge OK lik. ovi Giantsi uopste nisu odvratni ko standardni timovi iz NY
November 18, 20204 yr Giantsi otpustili Colomba jer se popickao sa Judgeom Menja ga DeGuglielmo zbog kog su se pofajtali.Izgleda da je bilo i sakom uglavuMuzika za moje usi
November 19, 20204 yr Odigrao sam keca na Tampu i dvojke na Packerse, Patriote, Atlantu i Dalas, kvota 65, sada samo ostaje da se sačeka da to lepo dođe.
November 19, 20204 yr Odigrao sam keca na Tampu i dvojke na Packerse, Patriote, Atlantu i Dalas, kvota 65, sada samo ostaje da se sačeka da to lepo dođe.Ako ti to sve dođe nek ti je sa srećom... .... Shiit has hit the fan!
November 22, 20204 yr Jeziva povreda Burrow-a, jeziva... još pustiše usporeni snimakSent from my M2002J9G using Tapatalk
November 22, 20204 yr Jeziva povreda Burrow-a, jeziva... još pustiše usporeni snimakSent from my M2002J9G using TapatalkAjoooj ono je gadno.... .... Shiit has hit the fan!