Jump to content

Featured Replies

Nije tako....baš loš call sudaca je bio.. 

• Replies 8k
  • Views 347.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

P jbg, Bris ne igra posle tog starta...

Ja isto nisma video, sad sam se uključio, ovi kukaju o nekim rebrima i Brisu...

Miami stvarno lepo gledati. Opet odbrana zaslužna za dva TD...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Kyler :ziga: Hopkins :ziga:

je li moguće ovo :D

deandre fuckin hopkins!!!

u poslednjoj sekundi, izmedju 3 protivnicka igraca... kakav igrac

Hahaha, kakav kraj Arizona-Bafalo. Prvo Bafalo postigne TD na 35 sekundi do kraja i onda Hopkins uhvati 43 jarde hail Mary pas među trojicom odbrambenih...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Koliko je los Lamar.

9 hours ago, radisa said:

P jbg, Bris ne igra posle tog starta...

Ja isto nisma video, sad sam se uključio, ovi kukaju o nekim rebrima i Brisu...

i moju pokojnu babu da pokupi jedan linijas, ni ona ne bi igrala u nastavku. ali to ne znaci da je penalty. 

Hopkins je car :hail: Billsi su idioti :isuse: stavi TE i WR da pomogne na Hopkinsu i Larryju kad znas da ide jump ball...

12 hours ago, freakns said:

Giantsi izgledaju sasvim dobro... nas ste trebali da naguzite, prodali ste prvu Eaglesima... kako god da bude zavrsena sezona, Judge je uradio odlican posao. odbrana je vec poslagana, hvataci i RBs su ti, fale 2-3 igraca linije i jbg, fali i QB

ovo je blast from past iz 2004. :D next stop, DJ dve titule i dva puta superbowl mvp

Šta smo na kraju zaključili za onaj body weight penalty protiv SF-a?

Šta smo na kraju zaključili za onaj body weight penalty protiv SF-a?
Najebao Dru dobro...New Orleans Saints' Drew Brees has fractured ribs, collapsed lung, source says prenosi ESPN
https://www.google.com/amp/s/www.espn.com/nfl/story/_/id/30331275/new-orleans-saints-drew-brees-fractured-ribs-collapsed-lung-source-says%3fplatform=amp

Bar ti nedelje oporavka a verovatno više s obzirom na godinu proizvodnje. Eto nenadano prilike da vidimo šta može Jameis u drugačijem sistemu...

Polomljena rebra je imao i pre tekme

slažem se da je dobro najebao, ali to i dalje ne znači da je hit bio nelegalan, a kažu da su neka od tih rebara bila slomljena i pre ove utakmice.

slažem se da je dobro najebao, ali to i dalje ne znači da je hit bio nelegalan, a kažu da su neka od tih rebara bila slomljena i pre ove utakmice.
Ne kažem ni ja da je bio nelegalan, čak se vidi namera odbrambenog da izbegne kontakt... al treba zaustaviti telo od 150 kila u naletu. Nije Suh bio s druge strane srećom :)