arkonada Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Bafalo toliko vuče kompleks od NE da će i danas da izgube
radisa Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 1 minute ago, renne said: Ukraše TD baltimoru Evo ga svakako, ali ja mislim da nije bio... Koleno je bilo u autu kad ga je spustio...
Nesh Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Kakva utakmica, a Zule nijednom nije rekao potpuno neverovatno? Ili sam propustio?
3opge Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 4 minutes ago, renne said: Crni Kemo kako proda utakmicu jebote imali smo fg a hteo je sve sam ko narodni heroj
cedo Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 1 hour ago, radisa said: Još samo Ben da se pojavi na utakmici... :( pojavio se ben, pojavio
renne Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 4 minutes ago, 3opge said: jebote imali smo fg a hteo je sve sam ko narodni heroj ma krelac
radisa Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 BAL je sam sebe pobedio... Imali su 100 šansi za pobedu i usrali motku... U PIT mislim da ni najveći optimisti nisu mislili na 7-0... Ludilo koliko ih kenja, moraće stati u nekom trenutku...
renne Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 17 minutes ago, radisa said: BAL je sam sebe pobedio... Imali su 100 šansi za pobedu i usrali motku... U PIT mislim da ni najveći optimisti nisu mislili na 7-0... Ludilo koliko ih kenja, moraće stati u nekom trenutku... u prvom kolu plej ofa, tako to ide, obično
pojmaš Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 (edited) Nije da se bunim, ali zar nije Baltimore oštećen kod situacije na kraju sa Heywardom? Ili je trebalo sat vratiti na stanje koje je bilo u trenutku kad je akcija bila gotova jer je Pittsburgh prinudno morao uzeti TO, ili je trebalo svirati offside dok je Heyward ležao tokom Baltimoreovog spajka. Sranje ako se Heyward ozbiljnije povrijedio, a izgledalo je ozbiljno. Edited November 1, 2020 by pojmaš
Frank Pembleton Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Kakav raspad ovih mojih. Eto rekao sam!
omiljeni Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 20 minutes ago, pojmaš said: Nije da se bunim, ali zar nije Baltimore oštećen kod situacije na kraju sa Heywardom? Ili je trebalo sat vratiti na stanje koje je bilo u trenutku kad je akcija bila gotova jer je Pittsburgh prinudno morao uzeti TO, ili je trebalo svirati offside dok je Heyward ležao tokom Baltimoreovog spajka. Sranje ako se Heyward ozbiljnije povrijedio, a izgledalo je ozbiljno. pa zaustavili su sat neposredno pred snap i tu ide Steelers timeout
Recommended Posts