November 1, 20204 yr 1 minute ago, renne said: Ukraše TD baltimoru Evo ga svakako, ali ja mislim da nije bio... Koleno je bilo u autu kad ga je spustio...
November 1, 20204 yr Kakva utakmica, a Zule nijednom nije rekao potpuno neverovatno? Ili sam propustio?
November 1, 20204 yr 4 minutes ago, renne said: Crni Kemo kako proda utakmicu jebote imali smo fg a hteo je sve sam ko narodni heroj
November 1, 20204 yr 1 hour ago, radisa said: Još samo Ben da se pojavi na utakmici... :( pojavio se ben, pojavio
November 1, 20204 yr Author 4 minutes ago, 3opge said: jebote imali smo fg a hteo je sve sam ko narodni heroj ma krelac
November 1, 20204 yr BAL je sam sebe pobedio... Imali su 100 šansi za pobedu i usrali motku... U PIT mislim da ni najveći optimisti nisu mislili na 7-0... Ludilo koliko ih kenja, moraće stati u nekom trenutku...
November 1, 20204 yr Author 17 minutes ago, radisa said: BAL je sam sebe pobedio... Imali su 100 šansi za pobedu i usrali motku... U PIT mislim da ni najveći optimisti nisu mislili na 7-0... Ludilo koliko ih kenja, moraće stati u nekom trenutku... u prvom kolu plej ofa, tako to ide, obično
November 1, 20204 yr Nije da se bunim, ali zar nije Baltimore oštećen kod situacije na kraju sa Heywardom? Ili je trebalo sat vratiti na stanje koje je bilo u trenutku kad je akcija bila gotova jer je Pittsburgh prinudno morao uzeti TO, ili je trebalo svirati offside dok je Heyward ležao tokom Baltimoreovog spajka. Sranje ako se Heyward ozbiljnije povrijedio, a izgledalo je ozbiljno. Edited November 1, 20204 yr by pojmaš
November 1, 20204 yr 20 minutes ago, pojmaš said: Nije da se bunim, ali zar nije Baltimore oštećen kod situacije na kraju sa Heywardom? Ili je trebalo sat vratiti na stanje koje je bilo u trenutku kad je akcija bila gotova jer je Pittsburgh prinudno morao uzeti TO, ili je trebalo svirati offside dok je Heyward ležao tokom Baltimoreovog spajka. Sranje ako se Heyward ozbiljnije povrijedio, a izgledalo je ozbiljno. pa zaustavili su sat neposredno pred snap i tu ide Steelers timeout