radisa Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 2 hours ago, freakns said: koja guzva u NFC, auf... Seattle i Green Bay jedan poraz, Bucsi, Saintsi, Cardsi, Ramsi, Bearsi po dva poraza... minimum jedan od ovih timova nece u playoff(nesto me zica u stomaku da znam koji je jedan od tih :s). da ne pricam da Lionsi sa 3-3 i Ninersi sa 4-3 lurkuju u pozadini takodje, Phila sa 2-4-1 skorom je trenutno u playoffu MInimum 2 od pobriojanih ne idu u PO, zbog krindž divizije... Kad se poslednji put desilo da 3 tiima idu u PO iz iste divizije? Mislim, usraće Brownsi verovatno, ali ipak, bilo bi zanimljivo da iz AFC north odu troje...
Grandilof Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Cesto se to desavalo, znam provereno da je bas NFCE imao 2 godine zaredom po 3 ucesnika tamo negde '06, '07 ili '08. Skorije ovako iz glave valjda NFC South pre par godina kad je bio zesci krkljanac naravo bez Tampe . Verovatno i AFC North jer jbg Steelers, Ravens i Cincy je bio bas redovan, samo sto uvek i odmah ispuse u istom. Bas cu proverim kad se vratim u stan.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
freakns Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 5 minutes ago, radisa said: MInimum 2 od pobriojanih ne idu u PO, zbog krindž divizije... Kad se poslednji put desilo da 3 tiima idu u PO iz iste divizije? Mislim, usraće Brownsi verovatno, ali ipak, bilo bi zanimljivo da iz AFC north odu troje... minimum jedan, 7 timova ove godine ide u playoff poslednji put su tri tima iz iste divizije bili pre 3 godine mislim. ono kada su Saintsi izgubili od Vikingsa, Keenum do Diggsa, TD u zadnjoj sekundi. tada je Atlanta dobila Ramse a Saintsi Carolinu u wild card. ta tekma Vikingsa i Saintsa je bila toliko jaka da se niko ni ne seca ko je na kraju bio prvak... inace, za one sto nisu videli, a i za one sto jesu, ovo mora ostati zapecaceno.
Frank Pembleton Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Ali kako je on odma krenuo...Meni inače idu na ganglije te fore i kad nije turnover da igrači odma staju...Ka šta, štede se?I ono odma otkopčavanje kaiša na kacigi... .... Shiit has hit the fan!
omiljeni Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 average freakns: 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ali kako je on odma krenuo... Meni inače idu na gsnglije te fore i kad nije turnover da igrači odma staju... Ka šta, štede se? I ono odma otkopčavanje kaiša na kacigi... .... Shiit has hit the fan! Beckham Jr se baš tako povredio juče. Im not sayin', Im just sayin'
Jean-Luc Picard Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Kad smo kod Di Kej-ovog play-a....gomile sjajnih mimova je napravljeno
arheolog1981 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Dolphins-Rams ludnica Miami izgubi loptu u svojoj redzone i onda LA odmah izgubi u sledećoj akciji i Miami vrati za TD Sent from my M2002J9G using Tapatalk
radisa Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Bal i Pit u prvom poluvremenu je bilo sve, fumblova, dikvalifikacija, presečinih pasova za TD... Zabava za nedelju veče...
Zizou Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Ramsi su napravili zajeb decenije potpisivanjem Goffa. Decko je nevidjeni diletant.
renne Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 8 minutes ago, radisa said: Bal i Pit u prvom poluvremenu je bilo sve, fumblova, dikvalifikacija, presečinih pasova za TD... Zabava za nedelju veče... pravi derbi
radisa Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Just now, renne said: pravi derbi Još samo Ben da se pojavi na utakmici... :(
freakns Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 ja ukljucio da gledam Tuu... kad ono, odbrana Ribica
Recommended Posts