October 21, 20186 yr 2 minutes ago, BlackGeorge said: Kakva drama. Sada mogu tačdaun da prime i ipak izgube.. Ipak ne. Goveda. Staneš da igraš, kradeš vreme, glumiš ludilo... Vala i neka su popušili.
October 21, 20186 yr Skinsi ne uspese da uspeju da puknu...Stativa. Edited October 21, 20186 yr by Nesh
October 22, 20186 yr 32 minutes ago, radisa said: Ne vratiše, da vidimo ko je zasrao za onih 5 jardi... Jako čudna odluka...
October 22, 20186 yr 9 hours ago, Jean-Luc Picard said: Smrt, porezi i Tampini kikeri. you were saying :P salu na stranu, ja bih njega kickovo iz Tampe. jebe mi se sto je pogodio game winner sa 59. to je zazmurio i pukno. sta je s onih 40 i svim mojim zivcima u produzetku? jebeni amateri
October 22, 20186 yr nisu samo tvoji živci bili u pitanju. Čekao sam isplatu Tampu keca. Sreća pa je uplata bila na mestu koje priznaje i pobedu posle produžetka
October 22, 20186 yr 2 hours ago, freakns said: you were saying :P salu na stranu, ja bih njega kickovo iz Tampe. jebe mi se sto je pogodio game winner sa 59. to je zazmurio i pukno. sta je s onih 40 i svim mojim zivcima u produzetku? jebeni amateri Nije samo on. Ovo sto se ove sezone desava sa kickerima je cudo.
October 22, 20186 yr BTW, kako sabijaju Mahomes &Co. Jutros su cak I odbranu igrali. Hunt I Hill su neverovatni.