Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Bravo Edi!!! Hteli smo i ovo da prodamo... Nisu dali Mitch i Edi. Mislim, nama odgovara da Trubicki[emoji769] ostane što duže u CHI, no ovo sad stvarno nema smisla... ... Shiit has hit the fan...
mandingo Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 (edited) 20 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim, nama odgovara da Trubicki ostane što duže u CHI, no ovo sad stvarno nema smisla... ... Shiit has hit the fan... Nemaju Bearsi pick u prvoj rundi sledece godine. Mozda trejduju za nekog "veterana." Jamies, Mariota, Cam... Mitch nije resenje, ocigledno. Inace, birali su ga ispred Watsona i Mahomesa. Btw, Tampu su brutalno pokrali. Idiot Vrabel je isao na fake FG, fumble TD za Tampu je bio ali sudije su sramotne... Edited October 27, 2019 by mandingo
freakns Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Winstona treba benchovati. nova 4 turnovera. 2INT, 2fumblea. dosta je bilo. 5 godina unakazavas fransizu, sto je puno, puno je. i ne interesuje me ko je sledeci QB i sta ce da rade. jos jedna sezona gotova pre pola. poterati govnara, pa da sledece sezone krenemo sa nekim ko lici na QB
freakns Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 nisu nas pokrali na INT i fumbles, niti na puntovanju sa njhova 43 na 4th and inches. jesu na dva INT odbrane, plus onaj stop na fake FG je fumble ko kuca koji lagano vracamo za TD, ali jbg, imas 3 ipo minuta i useres motku
mandingo Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 1 minute ago, freakns said: nisu nas pokrali na INT i fumbles, niti na puntovanju sa njhova 43 na 4th and inches. jesu na dva INT odbrane, plus onaj stop na fake FG je fumble ko kuca koji lagano vracamo za TD, ali jbg, imas 3 ipo minuta i useres motku Pa pokrali su vas na fumble/TD. To je game winning TD, potencijalno. Ne moze se suditi ovako, jbg... Dunio je sudija prerano. Smesno, jbt.
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 (edited) Danas omasili s mecevima na SK. Steta sto nisu prenosili Texanse i Raiderse, tu mozda bude kakve zanimacije. Edited October 27, 2019 by Nesh
stoutspectacledbold-head Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 1 hour ago, Nesh said: Danas omasili s mecevima na SK. Steta sto nisu prenosili Texanse i Raiderse, tu mozda bude kakve zanimacije. Gledam upravo. Na es ka 4. :p
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 13 minutes ago, stoutspectacledbold-head said: Gledam upravo. Na es ka 4. :p Cuo sam i ja da prenose na SK4 posto sam napisao post, ali nemam SK4.
James Marshall Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Odlično krljanje noćas, bogami se brat Mat držao solidno do dugo u noć.
Frank Pembleton Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Odlično krljanje noćas, bogami se brat Mat držao solidno do dugo u noć. Realno, matori Rid održao kliniku, al nije mogao još i da trči i baca i hvata pasove... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Realno, matori Rid održao kliniku, al nije mogao još i da trči i baca i hvata pasove... ... Shiit has hit the fan... Kad je malo zategao, tamo druga četvrtina, bogami sam se bio zabrinuo da ćete da izduvate, niste se mogli sastaviti u napadu.
Recommended Posts