mandingo Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Jbt, kako su Rudolpha patosirali. Srecom ustao je i jedva izasao sa terena.
freakns Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 10 hours ago, Frank Pembleton said: de nam je Omiljeni? nece daa se javlja da ne urekne Djetse sada kada im je krenulo
Zverilla Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) kao sledeci obrt, ocekujem da daglas, kao kvalitetan GM, izdejstvuje otpustanje onog luzera od trenera (al stvarno je tezak debil - nesrecni falk do petka nije trenirao sa prvim timom jer se gase nadao/verovao/znao/bio ubedjen da ce se darnold magicno oporaviti od mononukleoze) Edited October 7, 2019 by Zverilla
Cane Vukic Prebranac Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Одличан ГБ синоћ. Очекивао сам изједначену борбу али баш су покидали прве 3/4
teacher Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 gledam giantse samo da bih se smejao Solderu, najgorem LT u istoriji NFL
teacher Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 29 minutes ago, mandingo said: Jay Gruden otpusten. bolje da Snider otpusti sam sebe
mandingo Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 1 hour ago, teacher said: bolje da Snider otpusti sam sebe Sad Dan ulazi u Jerry mode. Postaje GM i owner. Bill Callahan je interim, btw. Ne bih se iznenadio da ponudi Riley-u iz Oklahome 15M po sezoni. Obi W - koliko da ste losi, uvek imate bar jednu pobedu protiv nas. :(
Frank Pembleton Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 bolje da Snider otpusti sam sebeRealno, on je sam svojima najveći neprijatelj... ... Shiit has hit the fan...
freakns Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 4 hours ago, teacher said: bolje da Snider otpusti sam sebe proda Skinse, kupi Djetse, vrati Ryana i zabava moze da pocne
teacher Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Just now, freakns said: proda Skinse, kupi Djetse, vrati Ryana i zabava moze da pocne samo ako zadrži qb whisperera kao OC.... šalu na stranu, ryan se glasno nakašljava, kanda bi voleo da opet upropaštava nečiji klub (a i ovo mu je poslednja godina ugovora sa ESPN)
omiljeni Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 On 7.10.2019. at 11:49, teacher said: gledam giantse samo da bih se smejao Solderu, najgorem LT u istoriji NFL kamo ljubav i vera u Gettlemanov plan? btw preteruješ. nije Solder baš toliki odron. Jones nema elementarne Qb instinkte, ne oseća pritisak, nema pocket presence. Tu ne bi pomogli ni Ogden Pace ili Munoz da igraju umesto Soldera.
Recommended Posts