February 9Feb 9 Sa Patriotama nikad nije. Stvarno im treba cudo. Sijetl kompletniji tim.Opa, brz odgovor 19-7 Edited February 9Feb 9 by radnik
February 9Feb 9 realno, ovo kao da su Djetsi osvojili SB. definitivno je da su oni najzasluzniji za ovaj uspon Seahawksa. prvo ih Djino naspanovao, onda Darnold isporucio. i svako ko tvrdi drugacije, zlonameran jeEDIP: kakva igracina je Byron Murphy, auh! Edited February 9Feb 9 by freakns
February 9Feb 9 Gledao sinoć u pivari Zbir u NS.Čelični Srbija (fan klub PIT) organizovao gledanje SB...Jbga realno jeste pobedio bolji tim.NEP nije mogao ništa u mapadu.TD NE se desio kad je sve bilo gotovo i kad je Mej "opustio ruku"...SUS zaslužena pobeda SEA...
February 9Feb 9 Zasluzeno Sijetl. Ali sve u svemu vise sam ocekivao od SB. Obicno premotavam narednih 7 dana zanimljive stvari, ovog puta skoro da nema sta. Odgledao popodne ponovo 4/4 i to ce biti to. Prosle sezone sam 7 dana vrteo prve 3/4 imalo se sta videti.
February 10Feb 10 On 9. 2. 2026. at 3:13, theanswer said:Ovi su možda i najgora ekipa koja je došla do superbola. Najgori napad definitivno.Nema niko gori od legendarnih Ravensa ili Bucsa od pre 25 godina. Ravensi su uzeli SB i onda otpustili QB-a Trenta Dilfera. Zamenio ga je legendarni Elvis Grbac. Najjače u celoj toj priči je što je tadašnji trener došao kao OC iz Vikingsa gde je važio za ofanzivnog genija, nešto kao ovaj Mike McDaniel. Bucsi su u plej ofu mislim postigli isti broj poena napadom i odbranom.
February 10Feb 10 Bila je smor utakmica, svakako. Doduse, odbrane su bile bas dobre. OL je bio los za Seattle ali uzasan za Patse. Darnold je bio meh, u najboljem slucaju, Maye pogubljen totalno. Sad ide combine, FA pa draft, najuzbudljiviji deo sezone, za nas koji navijamo za luzerske ekipe. Posto sam kenjao o komentatorima na areni, sada bih pohvalio Mixu i Vanju za super bowl.
February 10Feb 10 Ko je malo vise pratio patriote znao je kako ce se zavrsiti ovaj SB.Odbrana je odlicna, ali nije vrhunska, i cesto su imali problema sa trcanjem.Napad je srednje zalostan, sto se vise puta dalo videti i u regularnoj sezoni, iako su uglavnom igrali sa losim ekipama.Sad su naisli na beton odbranu, sa solidnim napadom i prosli su tacno onako kako su i trebali da prodju.Ipak je TB12 jedan jedini.
February 10Feb 10 Nadmasili su sva predsezonska ocekivanja Patsi. SB sa ovim rosterom je neverovatan uspeh. Sad, schedule je bio bas lak (u reg. sezoni,) napad je bio bas zavisan od explosive plays - kad je OL bas propao, nisu mogli to da rade. Odbrana ih je provukla kroz AFC - nisu mogli jako i do samog kraja.
February 10Feb 10 SB verovatno nije bio onakav "za poželeti", ali jbga.Ljudi koji podrobnije prate su mogli da predvide kakva će utakmica biti.Darnold je odradio u modu kao da su mu rekli "možda ti ne možeš da nam "dobiješ" ovo, ali nemoj da zbog tebe izgubimo" i to je OK. Treba i to znati. Drago mi je da se liga nije izglupirala sa MVP nagradom. Kad nije moglo kolektivno, ok je pojedinac...Sad ide cirkus sa rosterima za sve ekipe...