Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

jbt, ladno sam zaboravio da je nfl draft i sad vidim da su cardsi digli džeremaju lava. love the pick!

• Replies 8.7k
  • Views 396.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Manje više sve uobičajeno.

Jedino se (mislim na silu) diže frka oko LAR pika za QB...

Svi porede sa GB situacijom.

A realno, koliko oni imaju sezona od Staforda?

Dve, ja mislim jednu...

Neka sedi dečko neka uči, ako valja išta biće ok...

2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Dajte vi što ste pratili koledž. Jesu čemu ova dvojica novih Giantsa!?

Super su. Reese je hybrid LB/EDGE (po mnogim najbolji igrac na draftu,) Mauigoa je igrao RT, kod vas moze poceti na guarda. WRe su vam uzeli ispred nosa, to ce valjda veceras birati. Tibodo ce valjda jos veceras biti trejdovan. Nego, zanima me sta @omiljeni i @Venom misle za draft Jetsa?

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Manje više sve uobičajeno.

Jedino se (mislim na silu) diže frka oko LAR pika za QB...

Svi porede sa GB situacijom.

A realno, koliko oni imaju sezona od Staforda?

Dve, ja mislim jednu...

Neka sedi dečko neka uči, ako valja išta biće ok...

Meni je to bas los pik. Plus ga HC izgleda nije zeleo, ako se moze izvuci neki zakljucak iz press konferencije. Ja sam bio ubedjen na Lemona WRa uzimaju. Za coveka, koji ima 15 starta na koledzu, serija sitnih i malo krupnih povreda, za koga se molis da ti nece odigrati snap prve sezone, ne znam. Pre bi uzeo Nasmajera iz LSUa u trecoj, nije mi tolika razlika izmedju njih, iskreno.

Edited by mandingo

1 hour ago, Sandens said:

jbt, ladno sam zaboravio da je nfl draft i sad vidim da su cardsi digli džeremaju lava. love the pick!

Ovo je drugi pik koji mi je uzasan. Sa igracom nemam problema, naprotiv, mislim da je najbolji RB prospect od Bijana. Imam problema da se ne uzme RT ovde. Sa njime Arizona ima 60 milki garantirano za RBove ove godine. Drugi najblizi su Saintsi sa 42. Sa takvim rosterom to se ne sme raditi. Verovatno je ovo Bidvilov pik. Jbg, on je gazda.

32 minutes ago, mandingo said:

Ovo je drugi pik koji mi je uzasan. Sa igracom nemam problema, naprotiv, mislim da je najbolji RB prospect od Bijana. Imam problema da se ne uzme RT ovde. Sa njime Arizona ima 60 milki garantirano za RBove ove godine. Drugi najblizi su Saintsi sa 42. Sa takvim rosterom to se ne sme raditi. Verovatno je ovo Bidvilov pik. Jbg, on je gazda.

da, moguće ali stoji činjenica da godinama imaju jedno od najgorih trčanja u nfl-u. a i jebi ga, niko nije zvao arizonu za trade down, a 3. pozicija na draftu bi bila reach za bilo kog od ovih teklova što su birani, fano, mauigoa, proctor...

1 hour ago, Sandens said:

da, moguće ali stoji činjenica da godinama imaju jedno od najgorih trčanja u nfl-u. a i jebi ga, niko nije zvao arizonu za trade down, a 3. pozicija na draftu bi bila reach za bilo kog od ovih teklova što su birani, fano, mauigoa, proctor...

Jbg, trade up je bas bio jeftin. Chiefsi su platili treci i peti, da se pomere od 9 na 6, pa mozda zato nije Arizona htela da se smara. Ipak, Connor je tu, Cam Akers je tu, doveli ste i Allgeiera iz Atlante. Mozda bi bolje bilo i reach za tackla, pa i Reese na trecem piku, sta znam....

On 24. 4. 2026. at 10:49, mandingo said:

Super su. Reese je hybrid LB/EDGE (po mnogim najbolji igrac na draftu,) Mauigoa je igrao RT, kod vas moze poceti na guarda. WRe su vam uzeli ispred nosa, to ce valjda veceras birati. Tibodo ce valjda jos veceras biti trejdovan. Nego, zanima me sta @omiljeni i @Venom misle za draft Jetsa?

Ne pratim, omiljeni je oduševljen. Nisam ga pitao, ali on je uvek oduševljen draftom, otprilike kao kad baciš novčić sa dve glave i pitaš hoće li biti pismo ili glava.

Doduše odajem mu priznanje da je predvideo da će Sam Darnold voditi tim od titule. Jedino je bila ušla voda u koaksijalni kabl kad je imao viziju, pa nije video koja ekipa. Bilo je nešto zelenkasto.

Edited by Venom

imali smo najbolji draft.

samo da agilna uprava ne podlegne retardiranim fanovima i opet ne trejduje sve te igrače posle samo par godina

Jedva čekam da Polymarket stavi u ponudu "da li će omiljeni pozitivno da oceni draft Jetsa", ima da se odvalim od para.

Pa dobro, sad je bar donekle u pravu. Mislio sam da ce vise rizikovati sa drugim pikom, Reece, recimo. Baily je dobar pass rusher ali je bas limitiran protiv trcanja, kao McDonald. Realno, 4 first day startera. Backup QB, nekoliko rotacionih igraca. Meni je Browns draft najbolji ali tu su Jetsi, svakako.

Kad vec pisem o draftu, moram da napisem nesto oko mojih mucenih Chargersa. Dakle, imali smo 5 pika, odabrali 8 igraca, bez trosenja draft kapitala iz 2027-me - sto je super. Vise bih voleo pravog garda u drugoj, nego centra koji bi glumio garda. Mada, 4 od 8 pika su bili OL igraci - odlicna stvar.

Bilo je dosta WTF draftova. Jags, Rams, 49's, pre svih.

48 minutes ago, mandingo said:

Pa dobro, sad je bar donekle u pravu. Mislio sam da ce vise rizikovati sa drugim pikom, Reece, recimo. Baily je dobar pass rusher ali je bas limitiran protiv trcanja, kao McDonald. Realno, 4 first day startera. Backup QB, nekoliko rotacionih igraca. Meni je Browns draft najbolji ali tu su Jetsi, svakako.

Realno jeste.

CLE jeste odradio dobar draft, ali tu još stoji "?" na mestu QB...

Ali ni Djetsi nisu u mnogo boljoj situaciji...

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Realno jeste.

CLE jeste odradio dobar draft, ali tu još stoji "?" na mestu QB...

Ali ni Djetsi nisu u mnogo boljoj situaciji...

Tacno. Mada, Jetsi imaju opet 3 pika u prvoj 2027-me. Treba navijati protiv Coltsa, Cowboysa i tvojih. Racunam da ce njihov pik opet biti najjaci ali, ko zna. Brownsi su.... jbg, jeli karma zbog Deseana, nemam pojma!?