Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Sexy Dexy u Bengalsima za pik No.10!

Mislio sam da je lova u pitanju. Izgleda je nesto vise.

Edited by mandingo

• Replies 8.7k
  • Views 396.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bogami NYG dobro uvalili nekoga ko svakako nije hteo da ostane...

Ja sam svo ovo vreme bio u " Let's get petty " timu, odnosno k...c ćeš dobiti novi ugovor nakon lošije sezone i još dve preostale godine ugovora , i k...c ćeš biti trejdan bez dva pika prve runde, pa ti ako hoćeš zabušavaj, nemoj igrat, nemoj trenirat, pa da vidimo ugovor koji ćeš dobiti na kraju kad budeš 30+ i nakon tri vezane loše godine igrački....ali jebiga očigledno je da je biznis jači od principa.

Jbg. Imao je povredu i najgoru sezonu u karijeri, inace bi dobio novi ugovor sa vise love. Zato i nema 2 pika prve u trejdu. Mada bi bilo vise da su ga trejdovali u Chargersima, recimo. Verovatno drugi 2027. Ovo je ipak top 10 pik

Nije stvar u ta dva pika prve runde što sam napisao. Stvar je principa. Dva pika prve runde bi možda mogao dobiti u momentu kad je bio na vrhuncu karijere, nikako sada.

Ne smeš dozvoliti da te ucenjuje igrač posle loše sezone, i još dve godine ugovora, pa taman da je Tom Brejdi u pitanju.

30 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Nije stvar u ta dva pika prve runde što sam napisao. Stvar je principa. Dva pika prve runde bi možda mogao dobiti u momentu kad je bio na vrhuncu karijere, nikako sada.

Ne smeš dozvoliti da te ucenjuje igrač posle loše sezone, i još dve godine ugovora, pa taman da je Tom Brejdi u pitanju.

Ma svakako. Vas problem je da i pored lose sezone Dexy bio debelo najbolji DI u timu. Po meni, nema na draftu DI koji zasluzuje top 10 pik, pa cete morati ili trejd back sa desetog, da skupite neki pik drugog dana ili DI u drugoj a ovde neku Ohio State kombinaciju (Styles i Tate, Styles i Downs.)

Izgleda da nije bila lova u pitanju... posto nema sanse da Giants ne bi dodali 1 godinu i 8 milki da ostane.

Izgleda da su Giantsi dobili ovu ponudu i pre nego je cela saga počela i da je ovaj to iskoristio da izboksuje trejd.

Vidim da polivaju jako Bengalse zbog trejda po internetu, ali mi nije jasno zašto? Ok, dali pika, šta sad. U win now modu su, prozor im neće biti dugo otvoren, fali im defanzivni cornerstone, sve je tu. Još taj deseti pik stvarno ne mora da ispadne ne znam šta.

Najgore što može da se im se desi da je da neki full rebuild prolongiraju za godinu dana. Ali jebeš budućnost koja zavisi od desetog pika, za koga ne znaju ni ko će da im zapadne.

Neka im pruži i jednu odličnu sezonu, možda je to razlika koju traže da naprave nešto u plej-ofu. Na sve to Baltimor i Pitsburg imaju nove trenere i divizija je tu da se uzme.

1 hour ago, Malvo said:

Vidim da polivaju jako Bengalse zbog trejda po internetu, ali mi nije jasno zašto? Ok, dali pika, šta sad. U win now modu su, prozor im neće biti dugo otvoren, fali im defanzivni cornerstone, sve je tu. Još taj deseti pik stvarno ne mora da ispadne ne znam šta.

Najgore što može da se im se desi da je da neki full rebuild prolongiraju za godinu dana. Ali jebeš budućnost koja zavisi od desetog pika, za koga ne znaju ni ko će da im zapadne.

Neka im pruži i jednu odličnu sezonu, možda je to razlika koju traže da naprave nešto u plej-ofu. Na sve to Baltimor i Pitsburg imaju nove trenere i divizija je tu da se uzme.

Samo zbog toga jer mu je zadnja sezona najgoru u karijeri. Mozda su mislili da ce Bengalsi dobiti neki pik nazad od Giantsa.

21 hours ago, Malvo said:

Sve tacno. Plus je ugovor vrlo povoljan za Bengalse.

Win - win trade, imho. Sad, nije ovo draft gde postoje igraci na premium pozicijama u top 10. Cak i WR (Tate, Tyson, Lemon,) nisu u rangu WRa koji se obicno biraju u top 10. Blue chip igraci su na RB (Love,) LB (Styles) ili safety (Downs.) Opet, to su sjajni igraci, plus su zadnji put Giants, kad su imali 2 top 10 pika odabrali bas premium pozicije OL i EDGE - pa opet nista nisu uradili. 2022 draft je to mislim. Thibodeaux I Neal...

Ja "kapiram" logiku CIN.

Oni sa 10. mesta ne mogu dobiti nekog "vau" DL svakako. A verovatno im QB rekao da imaju još 2 god max da urade nešto. Oni su u "win now" modu.

A NYG... Pa oni su realno u "soft rebuild". Drugo Harbo ipak nije hteo da udje u trening kamp sa zvezdom koja gundja...

Njihov QB je mlad imaju fore da grade tim...

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Ja "kapiram" logiku CIN.

Oni sa 10. mesta ne mogu dobiti nekog "vau" DL svakako. A verovatno im QB rekao da imaju još 2 god max da urade nešto. Oni su u "win now" modu.

A NYG... Pa oni su realno u "soft rebuild". Drugo Harbo ipak nije hteo da udje u trening kamp sa zvezdom koja gundja...

Njihov QB je mlad imaju fore da grade tim...

Logika Bengalsa je da poboljsaju pritisak kroz sredinu ili, u najmanju ruku da pomognu DL i EDGE rusherima dovodjenjem coveka koji je, od 2020 najvise udvajan na nose tackle (iznad centra) i na shade tackle (izmedju centra i guarda.) Ako im to prodje, corneri i safety nece biti toliko znacajni. Brzi pritisak, posebno iz sredinu - ubija igru dodavanjem.

čisto da se napomene zbog venoma, freaka koji nemaju pojma o fudbalu: to udvajanje nije rezultat "moramo udvajati Lawrenca" odluke protivničkog napada. broj njegovih udvajanja je posledica odluka Giantsa, tj on je najviše udvajan jer je najviše igrao kao nose. od svih pozicija nose će uvek biti najviše udvajan. tako funkcioniše fudbal.

a Lawrence najviše playeva igra kao nose. Neki NTs odigraju early downs i onda izađu na 3rd down, drugi igrači igraju kao DT na early downs, pa onda predju na NT na 3rd down. Lawrence uglavnom igra kao nose, a igra mnogo i onda uglavnom vodi celu ligu po broju snapova na tim pozicijima. i onda je prirodno da će mnogo biti udvajan.

tako da taj factoid o broju double teamova sam po sebi ne znači ništa posebno. ko god da ti igra kao nose, taj će biti najviše udvajan.

ono što Lawrenca čini specijalanim igračem je činjenica da je on, unatoč poziciji koju igra, veoma produktivan pass rusher. Veoma as abnormalno.

Imao sezonu sa 9 sacks i to one godine kad se povredio propustio 5-6 utakmica. Hampton, Wilfork ili tako neki igrač, oni ili su u hall of fame ili svake godine dobiju glasove za hall off fame, a u celoj svojoj karijeri nemaju sackova koliko Lawrence ima u toj jednoj sezoni.

Nose tackle paradigma otprilike glasi nose postoji i služi da bi ovi okolo njega mogli da urade više. Ali kad imaš Dexter Lawrencea onda možeš da ove okolo njega koristiti tako da bi on mogao da uradi više.

Otkad ti pišeš ovako kratke postove? Ne prihvatam omiljene fudbalske lekcije ispod 18 miliona reči

Dajte vi što ste pratili koledž. Jesu čemu ova dvojica novih Giantsa!?