March 10Mar 10 Ni Titani nisu bolji. Pokupiše sve žive Giants FA, uključujući i Flota koji je bukvalno držao olovku u ruci da potpiše sa nama kad ga je zvao Salah i ubedio da ipak ode kod njih.Ali dobro, zadržali smo Elemunora, to je najbitnije, ovo ostalo sve što smo uradili je uglavnom OK.
March 11Mar 11 Ravensi ponistili trejd sa Raidersima za Krozbija. Vratili su nazad 2 pika prve i potpisali Hendriksona na 4 za 112. Kakva sprdnja....
March 11Mar 11 A LVR su Linderbauma ozbiljno preplatili. On je svakako odlican centar, najbolji run blocking sigurno. Dali su mu 81 na 3 godine. Do prekjuce najplaceniji centar je bio Humphrey sa 18 po sezoni. Znaci, ovo je 50% vise. Za perspektivu, takvo preplacivanje za QBa bi znacilo 90 miliona po sezoni...
March 11Mar 11 treba napomenuti da je Linderbaum ugovor takoreći fully guaranteed. ja kad sam svojevremeno kazao da tu ne treba mnogo razmišljati i da Lamaru trebaš dati takav ugovor, onda je bilo ćuti omunjeni glupsi ka kurac. nije prošlo ni 2-3 godine a jebani centar dobije ful garantovan ugovor.
March 11Mar 11 56 minutes ago, omiljeni said:treba napomenuti da je Linderbaum ugovor takoreći fully guaranteed.ja kad sam svojevremeno kazao da tu ne treba mnogo razmišljati i da Lamaru trebaš dati takav ugovor, onda je bilo ćuti omunjeni glupsi ka kurac.nije prošlo ni 2-3 godine a jebani centar dobije ful garantovan ugovor.Ne verujem da ce QB ikada vise dobiti potpuno garantiran ugovor. Muceni Brownsi nemogu da se otarase Watsona.
March 11Mar 11 ne mogu da ga sa otarase jer planiraju da im igra. da ne planiraju onda bi ga otpustili kao što su otpustili Tuicu, Wilsona i ostale sa ogromnim dead money
March 11Mar 11 Teško da od Dešona više nešto bude. Baš me zanima ko će da ga uzme sledeće godine kada mu istekne ugovor sa Klivlendom(ili bar za koje pare)
March 11Mar 11 svakako ga već plaćaju i veovatno rezonuju da nije baš skroz nemoguće da igrač koji još uvek nema ni 30 godina možda opet bude dobar kao što je bio pre par godina. mogu ga otpustiti kad god požele. ovi su izvukli Riversa iz penzije nakon 5-6 godina i dali mu par miliona da odigra 2-3 utakmice. probati isto to sa Watsonom je 100x realniji scenario.
March 11Mar 11 1 hour ago, omiljeni said:ne mogu da ga sa otarase jer planiraju da im igra. da ne planiraju onda bi ga otpustili kao što su otpustili Tuicu, Wilsona i ostale sa ogromnim dead money130 miliona bi bio dead cap ako ga otpuste pre Mart 2027 g.
March 11Mar 11 Super je što Omunjeni svoju logiku crpi iz "pravih" poteza FO LVR...Tima koji izmedju ostalog plaća i otprilike tri bivša HC.Ali razumem ga poslali su Geno Smitha u voljene NYJ
March 20Mar 20 Jel se seća neko onomad, kad nisu postigli dogovor sa sindikatom sudaca, kad su pokupili sudije sa ulice i osnovnih i srednjih škola. E to bi moglo ponovo da se desi na početku sezone u septembru. Sudački CBA ističe ovih dana, a liga već traži zamene za slučaj da se ne postigne dogovor oko novog CBA.