January 19Jan 19 2 hours ago, Peter Fan said:Nije samo to. I oni bezvezni 4-th down pokusaji. Ako si u FG range, sutni FG majku mu jebem.To je HC...Isto je protiv nas u prvom poluvremenu radio.Da nismo budale to bi ih još tada koštalo pobede.Nego ovaj napaljenko u fazonu "oće me kocka...)
January 20Jan 20 Pick u produžecima je 100% na DJ Moorea. Drugi pick je Loveland.Prvi je delimično i na Caleba, ali ne mnogo. Čovek mu je bio u faci i dirao mu loptu koja je zbog toga otišla zeru previsoko. To je bio 4th down i morao je da pokuša. PraktičnoTM mu je taj interception doneo i par yarda profitira u pogledu field positiona. Da su sudije bile normalne taj pick bi bio poništen i imali bi 1st down.Pick protiv Packersa je bio na Burdena 100%. Drugi pick u red zone je bio play gde su #1 i #2 okliznuli i pali a 3-tech unblocked na 4th downu. Verovatno je trebao da ga pretrči i skrembluje, ali on je probao da pogodi Kmeta koji je bio rerouteovan i jbg.
January 20Jan 20 22 hours ago, Jean-Luc Picard said:Mekdermot dobio nogu u gujzcu...Meni nije jasno kako je GM Beane preziveo. Josh Allen je kralj Ali posle toga, covek ima late Belichaet pikove na draftu. Cast izuzetcima a WR je bas posebna prica.
January 20Jan 20 Naš GM je radio očajan posao ali, apstrahuj QB poziciju, roster Giantsa je overall talentovaniji....međutim Alen je neverovatan.
January 20Jan 20 5 hours ago, mandingo said:Meni nije jasno kako je GM Beane preziveo. Josh Allen je kralj Ali posle toga, covek ima late Belichaet pikove na draftu. Cast izuzetcima a WR je bas posebna prica.Nije samo "preživeo" nego i dobio još jednu funkciju praktično unapredjen.🤪
January 20Jan 20 1 hour ago, Frank Pembleton said:Nije samo "preživeo" nego i dobio još jednu funkciju praktično unapredjen.🤪Smejurija. Jos je kenjao lokalnim novinarima kenjao oko WR grupe.https://x.com/i/status/1986423979381563439 Edited January 20Jan 20 by mandingo
January 21Jan 21 U drugim vestima, Robert Saleh novi HC Titana. Znači, imamo u najavi lošiju verziju Jetsa od par godina, ultra jaku odbranu, ofanzivno nula. U NYJ je makar imao Brisa i Vilsona...
January 25Jan 25 Packers are hiring former Cardinals HC Jonathan Gannon as their defensive coordinator, per source.
January 25Jan 25 Nisam nešto i očekivao od ove utakmice...BTW, sad prikazali da je temp -1 stepeni celzijusa.Valjda će druga tekma biti bolja