Low-Life Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Imam cudan hardver problemnestalo mi struje jutros komp bio ugasen, kad sam ga ukljucio pise mi na monitoru POWER SAVE MODE. Probao sam da iskljucujem iz struje, da brisem prasinu sa grafiske i tako dalje, ne radi, ali kad prikacim na stari komp monitor radi kao sto se vidi sada.Nov komp ima DVI ulaz ali preko adaptera se kaci na obican VGA kabl, a stari ide preko vga.To se vec desavalo par puta kad je nestajala struja, komp je uvek bio ugasen, ali posle nekog vremena se cudno sve vrati u normalnu. Naravno dok cackam, pa ne znam sta je resenje, mada i to resenje nije neko, posto se situacija ponavlja.Iskljuci ga na prekidac na pledjini kucista i ostavi minut dva.
Milosh76 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iskljuci ga na prekidac na pledjini kucista i ostavi minut dva.Jesam i kuciste i monitor i vadio kabl iz kucista i ostavio 10 minuta, pa opet, pa jedno 3h koliko me nije bilo u kuci i opet isto. Kad sam nakacio stari komp proradio odmah (sad koristim stari komp). Na kraju je odnesen u firmu gde je i kupljen, pa ce mi javiti u toku sutrasnjeg dana. Moj pik je napajanje (ColerMaster 420w) ili graficka (Saphire 4670), a videcemo sta ce servis reci.
Venom Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja sam se prijavio pre 3 nedelje, i dalje ništa :(Venom je dobio wave, možda ima neki invite da nam udeli :DPozivnice dobijesh samo ako se prijavish kod njih direktno i dobijesh nalog. Ja sam dobio nalog preko pozivnice, stoga nemam :).
Milosh76 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Imam cudan hardver problemnestalo mi struje jutros komp bio ugasen, kad sam ga ukljucio pise mi na monitoru POWER SAVE MODE. Probao sam da iskljucujem iz struje, da brisem prasinu sa grafiske i tako dalje, ne radi, ali kad prikacim na stari komp monitor radi kao sto se vidi sada.Nov komp ima DVI ulaz ali preko adaptera se kaci na obican VGA kabl, a stari ide preko vga.To se vec desavalo par puta kad je nestajala struja, komp je uvek bio ugasen, ali posle nekog vremena se cudno sve vrati u normalnu. Naravno dok cackam, pa ne znam sta je resenje, mada i to resenje nije neko, posto se situacija ponavlja.U servisu je odmah proradio. Covek je odradio sve moguce testove, kaze da je masina sasvim u redu i da je mozda do lose naponske mreze kod mene. Kako se to nije desavalo sa starim racunarom i losijim napajanjem , ne znam, ali evo opet radi. Do nekog novog prekida struje, a onda... videcemo...
Razzmatazz Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Oće da šizi tako paranormalno ako je na istoj fazi kao i neki veći potrošač u kući koji hoće onako da povuče povremeno.
Alphons Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pozivnice dobijesh samo ako se prijavish kod njih direktno i dobijesh nalog. Ja sam dobio nalog preko pozivnice, stoga nemam :).aha, ok.ortakinja se isto prijavila, nadam se da će biti nešto uskoro.skype počinje da mi opasno ide na nerve <_<
batticuore Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 instalirala sam danas novi internet explorer (8) i sad kadgod kliknem da mi se nesto otvori cuje se onaj glupi 'blup' zvuk. gde da podesim da nestane?
Timmi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 instalirala sam danas novi internet explorer (8) i sad kadgod kliknem da mi se nesto otvori cuje se onaj glupi 'blup' zvuk. gde da podesim da nestane?Control panel, sounds, windows explorer pa iskjucis zvuk za start navigation.
Zli Gli Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Drugarici se uzjebao vindoz i ja uzeo hard disk da prebacim slike i muziku kod sebe, reinstaliram sistem i posle to vratim kod nje. Kad ono medjutim - nakon povezivanja njenog harda i klika na isti, pojavljuje se sledece:Sta mi je ciniti, ima li podacima spasa ili ce morati biti ubiveni?
Razzmatazz Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Probaj neki recovery program za spasavanje podataka. Ako to ne uspe...
Zli Gli Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Evo nasao sam par komada i probavam, a ako neko ima drugo resenje - slobodno neka me prosvetli.
Vapad Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Drugarici se uzjebao vindoz i ja uzeo hard disk da prebacim slike i muziku kod sebe, reinstaliram sistem i posle to vratim kod nje. Kad ono medjutim - nakon povezivanja njenog harda i klika na isti, pojavljuje se sledece:Sta mi je ciniti, ima li podacima spasa ili ce morati biti ubiveni?Da kod sebe digneš win pa da to prebaciš na njen komp, koji je identičan tvom ?Što se vraćanja podataka tiče, imao sam dobre rezultate sa get data back i file scavengerom.Taj problem bi i testdisk 6.6 rešio, to ima na hirens boot disku, tamo možeš vratiti stare particije, ili samo popraviti mbr i sve to...ali ako nisi radio drži se skevindžera i gledaj da vratiš podatke pre no da se zezaš i izgubiš sve.
onamonamo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 treba mi search kljucnih reci... ne umem da formulisem pitanjeovako, postoji sajt x koji ima search opciju uz pomoc koje korisnici tog sajta pretrazuju po kljucnim recima..( nije li ocigledno )elem, mene zanima da li postoji neka mogucnost da pomocu nekog treceg sajta vrsim pretragu pretrage sajta x, to jest da saznam koje kljucne reci se koriste, frekventnost koriscenja i slicno...
voja i Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) treba mi search kljucnih reci... ne umem da formulisem pitanjeovako, postoji sajt x koji ima search opciju uz pomoc koje korisnici tog sajta pretrazuju po kljucnim recima..( nije li ocigledno )elem, mene zanima da li postoji neka mogucnost da pomocu nekog treceg sajta vrsim pretragu pretrage sajta x, to jest da saznam koje kljucne reci se koriste, frekventnost koriscenja i slicno...ako nemas pristup httpd access logovima ili google analytics (ili neki drugi urchin) nalogu vlasnika sajta - ne.zaista ne verujem da mozes da na nekom drugom sajtu dobijes statistiku internih pretraga. jedino sto mozes, na primer, da vidis je sta sve google (ili neki drugi pretrazivac) ima indexirano na tom sajtu. http://www.google.com/search?q=site:parapsihopatologija.com (zameni ppp za sajt x)mozes i na http://www.alexa.com da vidis top keywords koje vode ka tom sajtu (externe pretrage), ali ta statistika nije bas preterano pouzdana obzirom da je zasnovana na ogranicenom uzorku. Edited October 28, 2009 by voja i
Recommended Posts