Valk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Znam da u BS playeru možeš titl da staviš u onaj "obojeni pravougaonik", tako da ne vidiš ono iza. Onda podesiš veličinu, boju, poziciju... bog da te vidi. Al nemam pojma kako to da izvedeš da šljaka na klasičnom dvd plejeru.Hvala, znam za BS Player, nekad sam bila dovoljno dokona da font sabtajtla prilagođavam karakteru filma :DKlasični dvd je problematičan. Ah well, ako želi da gleda opskurne ruske filmove neka se snalazi za čitanje..
Bustin Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Imam problem sa wireless access point - zyxel g-560 cesto prsne kada koristim sopcast ili tvu (ili neke druge tv streamere)sa hard restartom jedinice sve ponovo radijedino sto mogu da vidim jeste da moja wifi kartica pokazuje divlje vrednosti za signal quality (skace sa -17 do -65 na -98 svakih 1s) kada jedinica prsne. Kada sve funkcionise normalno vrednost je izmedju -55 i -60.da li iko ima ikakvo iskustvo?
JozoMujica Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Meni se čini da elektronika u predajniku divlja. Da li je uređaj dosta vruć kada se desi da podivlja?
Bustin Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Meni se čini da elektronika u predajniku divlja. Da li je uređaj dosta vruć kada se desi da podivlja?jeste... poprilicno je vruc
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 downloadovao sam prvu epizodu serije the wire. do sada su svi fajlovi bili zipovani i onda samo otvorim prvi deo i to je to, medjutim ovo je nesto drugacije. epizoda se sastoji od cetiri fajla koje ne prepoznaje nijedan program. znam da postoje neki programi koji spajaju te fajlove. sta da radim?
Cyrano de Bergerac Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 downloadovao sam prvu epizodu serije the wire. do sada su svi fajlovi bili zipovani i onda samo otvorim prvi deo i to je to, medjutim ovo je nesto drugacije. epizoda se sastoji od cetiri fajla koje ne prepoznaje nijedan program. znam da postoje neki programi koji spajaju te fajlove. sta da radim?Probaj HJsplit.
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hvalaspojio sam filove i sada imam jedan file koji je takodje nepoznat i ne prepoznaje ga nijedan program.
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 type of file - 001 File (.001)jel to?
Cyrano de Bergerac Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Da, na to sam mislio. Pokušaj da promijeniš ekstenziju u .avi i da ga pokreneš u nekom plejeru.
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nece. moguce je da su uploadovali fileove sa nekom greskom. downloadovacu sa nekog drugog mesta.
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nasao sam resenje na netu. spojio sam file, otvorio wirarom i gotova stvar. hvala u svakom slucaju.
pp34 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hocu da mi kad pritisnem ctrl+alt+del i alt+f4 budu NT like, a ne windows like. Dakle, kad pretisnem alt+f4 na desktopu da mi se ne pojave ona 3 ruzna dugmenceta vec prozor sa padajucim menijem gde biram da li hocu restart ili shut down. Isto vazi i za ctrl+alt+del. Dok je u ovom rezimu, kada mi se zaglupi neka fullscreen aplikacija, mogu pritiskati ctrl+alt+del do mile volje, nista se nece desiti. U onom rezimu cim pritisnem iskace mi task manager i mogu da ubijem zaglupeli program.Fala vi
JozoMujica Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jeste... poprilicno je vrucMislim da je taj podatak dovoljan da se posumnja na hardverski problem.
Venom Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hocu da mi kad pritisnem ctrl+alt+del i alt+f4 budu NT like, a ne windows like. Dakle, kad pretisnem alt+f4 na desktopu da mi se ne pojave ona 3 ruzna dugmenceta vec prozor sa padajucim menijem gde biram da li hocu restart ili shut down. Isto vazi i za ctrl+alt+del. Dok je u ovom rezimu, kada mi se zaglupi neka fullscreen aplikacija, mogu pritiskati ctrl+alt+del do mile volje, nista se nece desiti. U onom rezimu cim pritisnem iskace mi task manager i mogu da ubijem zaglupeli program.Fala vicontrol panel > users > change the way users logon > disable welcome screenMada bi ctrl+alt+del trebalo da radi u oba sluchaja.
Recommended Posts