Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Def ti je kabl iz kompa utaknut u 2.5g port na fritzu? (Ne u neki od 4 koji su 1gbit)

Posted

Takodje vidim da mora da se koristi Power Mode (ne eco/green) i da se disable EEE. 

Posted
3 minutes ago, jms_uk said:

Def ti je kabl iz kompa utaknut u 2.5g port na fritzu? (Ne u neki od 4 koji su 1gbit)

2.5, lan1

1 minute ago, jms_uk said:

Takodje vidim da mora da se koristi Power Mode (ne eco/green) i da se disable EEE. 

disejblovano. Power mode u ruteru ako je u power modu ide samo do 1gbit, u network adapteru je to sta?

Posted
3 minutes ago, Baldrick S. said:

2.5, lan1

disejblovano. Power mode u ruteru ako je u power modu ide samo do 1gbit, u network adapteru je to sta?

Mislim da nije u adapteru, samo u ruteru. 

da li imas neki drugi komp /uredjaj da testiras?

Posted
1 minute ago, jms_uk said:

Mislim da nije u adapteru, samo u ruteru. 

da li imas neki drugi komp /uredjaj da testiras?

Na zalost nemam. Osim razlicitih portova na kompu to je to.

• 3 weeks later...
Posted

Stampac je mreznim kablom povezan  na laptop i odjednom ne radi. Moguce je na stampacu odstampati one njegove kontrolne strane kao mrezni status npr. ali javlja gresku ako se nesto sa kompjutera salje na stampanje. Promjena mreznog kabla nije dala rezultat. Sta je jos moguci razlog osim kabla? 

Posted

Daj laptopu neku fiksnu IP adresu, pa onda i stampacu .

Obrisi staru konekciju i kreiraj novu. Pre toga skini najnovije drajvere sa zvanicnog sajta.

• Hvala 1
Posted

Koji error kod ti iskoci prilikom te greske?

Posted

U status baru za stampac dugo stoji informacija da stampa (odnosno pokusava) i nakon toga pise greska.

• 1 month later...
Posted (edited)

Čime brišete monitore da ne ostanu ulifani? 

Sve što probam ne uspevam. Voda, ubrusi, tečnost za prozore + ubrusi, čak i tečnosti specifično za ekrane i i dalje truba. 

Edited by Mil@n
  • 2 weeks later...
Posted

Imam jedan problem kojeg nisam uspeo da rešim tražeći online rešenje. Naime, na starom laptopu ne rade mi eksterni logitech zvučnici na apdejtovanom, najnovijem brave browseru. Konkretno youtube. Svi apdejti za windows 10 su regularno završeni. Priključio sam zvučnike na novi laptop i rade najnormalnije na brave-u. Inače zvučnici rade super na starom laptopu, na drugim pretraživačima i generalno ovako, puštanje muzike, video zapisa itd... samo na brave ne radi. I da, odnosno ne, ne želim da pređem na drugi pretraživač na tom starom laptopu.

Ima li rešenja?

Posted

možda ti je obeleženo mute tab na jutjubu 

Posted (edited)

Nije. To sam prvo proverio. Rade zvučnici na laptopu odlično a kada ga svičujem na Realteh HD Audio 2nd output (Realtek(R) Audio) neće da radi. Ovo sve radi na drugim browserima, da se razumemo. Opera, Googlechrome... nikakvih problema. Ne mogu da provalim šta je. ušao sam u ta realtec audio podešavanja, sve radi normalno, najnovija verzija Brave-a ... Misterija.

Išao na Brave comunity da vidim ima li rešenja, pošto vidim slične probleme ali ne i identične kao moj. Nude se neka prosta rešenja koja sam već ranije radio i opet ništa (apdejt ovo, apdejtuj ono pa posle restartuj...).

Edited by Kreator
Posted

Da li si probao...

windows settings --> sound --> advanced sound options --> app volume and device preferences, and adjust the settings for Brave.

Da li si pitao ChatGPT 😁