November 25, 20204 yr @napadaj uzela sam oneplus buda z, $55, odlične su! Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može Edited November 25, 20204 yr by mustang
November 25, 20204 yr Stvarno ne znam, ne koristim glasovne komande. Pretpostavljam da može, guglaj malo.
November 25, 20204 yr Author 1 hour ago, mustang said: Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može Ne znam da li moras da podesis prvo, ali trebalo bi da moze sa "OK Google" ili " Hey Google".
November 26, 20204 yr https://support.google.com/assistant/answer/7544506?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en
November 26, 20204 yr Hvala, sinoć sam maltretirala nekog jer plavuša ne može da skapira da treba da klikne u tim setinzima na voice match Nisu dobro step by step ostavili za androide Radi sad, dreknem iz kuhinje hej gugl, čuje bolje nego ja 😁
November 28, 20204 yr Polomila sam telefon otpozadi Malo je leteo... Kao ovca da okacim telefon i ključeve od kuće oko vrata... Idiot... Svaki dan gubim i ispada
December 3, 20204 yr dala mi koleginica, nešto starija, novi notebook da joj ga malo sredim, instaliram koješta tipa skype, chrome i sl. i dva dana se normalno kačio na moj wlan, juče prijavio da nije moguće da se poveže sa tim ruterom i ne jebe više uopšte da se prikači... što mi je činiti? restartovao sam i ruter, ništa, lan ulaz nema Edited December 3, 20204 yr by aram
December 5, 20204 yr Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve. Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter?
December 5, 20204 yr Author 28 minutes ago, Miljenko said: Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter? Ja mislim sta god lakse nabavis od ta dva adaptera.
December 5, 20204 yr 51 minutes ago, Miljenko said: Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve. Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter? šta god nabaš, isti ti se vata
December 5, 20204 yr 1 minute ago, Caligula said: Znatel gde mogu da kupim solidan polovni laptop? 300E neki budzet. Šta želiš od njega? Dimenzije, čime bi se bavio na njemu?
December 5, 20204 yr U najgorem slucaju fotoshop, ali zapravo za kucni internet, slusanje muzike, word. Da nije bas krs ali ne treba ni gejmerski, dakle autonomija par sati i HD displej po mogucstvu.