Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted (edited)

@napadaj uzela sam oneplus buda z, $55, odlične su! 

Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? 

Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može

Edited by mustang
Posted

Stvarno ne znam, ne koristim glasovne komande. Pretpostavljam da može, guglaj malo.

Posted
1 hour ago, mustang said:

Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? 

Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može

Ne znam da li moras da podesis prvo, ali trebalo bi da moze sa "OK Google" ili " Hey Google".

Posted

Hvala, sinoć sam maltretirala nekog jer plavuša ne može da skapira da treba da klikne u tim setinzima na voice match

Nisu dobro step by step ostavili za androide

Radi sad, dreknem iz kuhinje hej gugl, čuje bolje nego ja 😁

Posted

Polomila sam telefon otpozadi

Malo je leteo... :isuse:

Kao ovca da okacim telefon i ključeve od kuće oko vrata... Idiot... Svaki dan gubim i ispada

Posted (edited)

dala mi koleginica, nešto starija, novi notebook da joj ga malo sredim, instaliram koješta tipa skype, chrome i sl. i dva dana se normalno kačio na moj wlan, juče prijavio da nije moguće da se poveže sa tim ruterom i ne jebe više uopšte da se prikači... što mi je činiti?

restartovao sam i ruter, ništa, lan ulaz nema

Edited by aram
Posted

Rešio, setio se da deinstaliram drajver

Posted

Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve.

Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter?

Posted
28 minutes ago, Miljenko said:

Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter?

Ja mislim sta god lakse nabavis od ta dva adaptera.

Posted
51 minutes ago, Miljenko said:

Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve.

šta god nabaš, isti ti se vata

Posted

Znatel gde mogu da kupim solidan polovni laptop? 300E neki budzet.

Posted
1 minute ago, Caligula said:

Znatel gde mogu da kupim solidan polovni laptop? 300E neki budzet.

Šta želiš od njega? Dimenzije, čime bi se bavio na njemu?

Posted

U najgorem slucaju fotoshop, ali zapravo za kucni internet, slusanje muzike, word.

Da nije bas krs ali ne treba ni gejmerski, dakle autonomija par sati i HD displej po mogucstvu.