mustang Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 (edited) @napadaj uzela sam oneplus buda z, $55, odlične su! Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može Edited November 25, 2020 by mustang
napadaj Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Stvarno ne znam, ne koristim glasovne komande. Pretpostavljam da može, guglaj malo.
jms_uk Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 1 hour ago, mustang said: Da li može Google voice da se preimenuje (ja nadjoh da ne moze, al da proverim) i da li moze se da se pozove isto kao siri bez da pipam telefon? Siri uvek prisluskuje i samo dreknes siri ovo, ono al izgleda da Google voice to ne može Ne znam da li moras da podesis prvo, ali trebalo bi da moze sa "OK Google" ili " Hey Google".
kipo Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 https://support.google.com/assistant/answer/7544506?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en
mustang Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Hvala, sinoć sam maltretirala nekog jer plavuša ne može da skapira da treba da klikne u tim setinzima na voice match Nisu dobro step by step ostavili za androide Radi sad, dreknem iz kuhinje hej gugl, čuje bolje nego ja 😁
mustang Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Polomila sam telefon otpozadi Malo je leteo... Kao ovca da okacim telefon i ključeve od kuće oko vrata... Idiot... Svaki dan gubim i ispada
aram Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 (edited) dala mi koleginica, nešto starija, novi notebook da joj ga malo sredim, instaliram koješta tipa skype, chrome i sl. i dva dana se normalno kačio na moj wlan, juče prijavio da nije moguće da se poveže sa tim ruterom i ne jebe više uopšte da se prikači... što mi je činiti? restartovao sam i ruter, ništa, lan ulaz nema Edited December 3, 2020 by aram
Miljenko Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve. Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter?
jms_uk Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 28 minutes ago, Miljenko said: Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter? Ja mislim sta god lakse nabavis od ta dva adaptera.
renne Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 51 minutes ago, Miljenko said: Napisah na drugom topiku. Dobio novi komp i sada se javio problem povezivanja na monitor. Graficka ima DVI-D dual link i HDMI izlaze, dok je monitor prilicno mator i ima VGA-VGA kabl. Ranije sam ga spajao uz pomoc VGA-DVI-I nastavka, no ovo je nova situacija. Bonus je ova zabrana rada radnji do ponedeljka, sto mi dodatno ide na nerve. Elem, koja je bolja varijanta za povezivanje ovde, VGA-HDMI ili VGA-DVI-D dual link kabl/adapter? šta god nabaš, isti ti se vata
Caligula Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Znatel gde mogu da kupim solidan polovni laptop? 300E neki budzet.
radisa Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 minute ago, Caligula said: Znatel gde mogu da kupim solidan polovni laptop? 300E neki budzet. Šta želiš od njega? Dimenzije, čime bi se bavio na njemu?
Caligula Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 U najgorem slucaju fotoshop, ali zapravo za kucni internet, slusanje muzike, word. Da nije bas krs ali ne treba ni gejmerski, dakle autonomija par sati i HD displej po mogucstvu.
Recommended Posts