levi Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Jel mogu da nateram Watsapp desktop da radi kad telefon nije na mreži? Viber desktop lepo traži broj i sinhronizuje se jednom sa telefonom i dalje radi sam nezavisno od telefona, a Watsapp neće ni da šalje ni da prima ako nije na vezi sa telefonom. Malo mi je to arhaično, šta je ovo, 20 vek?
jms_uk Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Jel mogu da nateram Watsapp desktop da radi kad telefon nije na mreži? Viber desktop lepo traži broj i sinhronizuje se jednom sa telefonom i dalje radi sam nezavisno od telefona, a Watsapp neće ni da šalje ni da prima ako nije na vezi sa telefonom. Malo mi je to arhaično, šta je ovo, 20 vek? Ne znam kako je za PC varijantu, ali na meku desktop verzija nece da fercera ako i telefon nije online. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Zverilla Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 On 4.3.2019. at 20:22, Caligula said: Ako otvorim nalog na Twitteru sms kodom a ne mailom, koliko sam zasticen privatno? Hocu reci, moze li svaka shusha da me locira? Pitam za druga Ček sad Zar nije anonimnije ako otvoriš preko nekog levog mejl naloga? (Jednokratna adresa na guglu koja ničemu drugom ne služi)
Zverilla Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Ima li Šanse da naši mufljuzi izvuku ip adrese iz Gugla i twitter.a? (Tj. Ima li neka zakonska kvaka da ako udbaši kažu "Zli kauboy će urusiti ustavni poredak i oteti Kosovo, davajte ip da spasimo šta se spasti može", ovi moraju da se povinuju ili da prekinu da rade u .rs)
radisa Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Distavljaju tw i google to bez previše pitanja, ja bih rekao... Kako bi inače hapsili za pisanje po tw?
copkillah Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Koliko sam ja čuo, ume tw itekako da odbije takve zahteve
Caligula Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 A IP adresa? Sto se telefona tice, tesko da ce TW dati jebeni licni telefon nekome, sem ako nije ocigledan kriminal ili terorizam u pitanju
Zverilla Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Svodi se na isto : i tel i IP omogućava identifikaciju (jer će ovi bez problema dobiti ko je koristio dati IP od srpskih provajdera) Onda je jedini način: TOR + fejk mejl + novi nalog + uvek pristup tom nalogu preko TORa
Caligula Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Fire fox - kad otvorim brovser, CPU usage mi skoci na 100% Takodje, sporo radi. Virus neki? Sta da radim
Jeremija Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 FireFox je abominacija od programa, ali meni ovo miriše da neko koristi tvoj browser da rudari, verovatno imaš virus tipa Coin-Hive...
Caligula Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 SaCam reinstalirao i "refreshovao" firefoks, CPU mi je na 14%. Toga sam se i bojao, neko mi se prikacio valjda je sada sredjeno
Recommended Posts