ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 potpuno suludo, ko da radi neki autokorekt
Frank Pembleton Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Možda ti neka podešavanja tastature u win preuzimaju podešavanja u notepadu ?...xxx....
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ne bi trebalo. evo sad sam obrisao taj tekst i restartovao i radi kako treba. al da, svakako je vezano na neki nacin uz taster enter, posto se ne pojavljuje rendomli. nemam pojma, mozda je neki pojeb u laptopu, u poslednje vreme se desava da poremeno isbacuje neke stvari koje sigurno nisam iskucao, znaci ne mislim na tajpoe, vec se odjedared pojave oni simboli koje moram kao kombo nekoliko tastera da ukucam da bi ih dobio, protosmajliji, znakovi za funtu i slicno. Edited December 11, 2017 by ToniAdams
radisa Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Just now, ToniAdams said: ne bi trebalo. evo sad sam obrisao taj tekst i restartovao i radi kako treba. nemam pojma, mozda je neki pojeb u laptopu, u poslednje vreme se desava da isbacuje neke stvari koje sigurno nisam iskucao, znaci ne mislim na tajpoe, vec se odjedared pojave oni simboli koje moram kao kombo nekoliko tastera da ukucam da bi ih dobio. Da ti se nije neki taster zaglavio, ili kombo tastera?
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 minute ago, radisa said: Da ti se nije neki taster zaglavio, ili kombo tastera? fizicki nije sigurno, dal se nesto izjebalo, to nemam pojma, evo bas sam se setio sad da se povremeno pojave simboli koje nema sanse da sam slucajno tipnuo. jel moze softverski da brljavi tastatura od lapota?
Zeleni sto Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Pa zakači eksternu USB tastaturu i vidi da li se isto dešava. Ako se ne dešava, onda je do laptop tastature.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 brt ja da imam externu tastaturu ja bi se zenio
Zeleni sto Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Jbg sad. Probaj onda on-screen keyboard.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ma ovaj lapot je zreo za penziju, kupio sam ga polovnog, doduse jos je bio u garanciji, onog dana kad je djeneral mladic uhapsen. probacu svakako sa eksternom tastaturom
kipo Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Nije li do tog notpada ako isključivo u njemu pravi problem?
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) jebemli ga, veceras je bilo samo u notepadu i trajalo neko vreme. ovo ostalo je bilo mimo notepada, ugl pri popunjavanju kojekakvih formulara i slicno. to kad izbaci herc, tref, pakmena, funtu i ne znam sta. zato sam bio u fazonu da nije neki softverski pojeb tastature. ovo sad je prestalo samo od sebe, kad sam obrisao taj fajl i napravio novi. 1 hour ago, mlatko said: To te neko iz BND-a zarezuje ma jok, pa znaju da sam ja saljivdzija Edited December 11, 2017 by ToniAdams
Čutura Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 aj i ovde da pitam, Quote pobrljavio mi tv, iz cista mira izgubio vezu sa wi-fijem, pri pokusaju povezivanja prijavljuje pogresnu sifru iako je sifra 100% ispravna, sta moze da bude?
JozoMujica Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Just now, Čutura said: aj i ovde da pitam, Restartuj ruter.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 mozda je i mrcno. meni tako bilo kad je mrcno.
Recommended Posts