levi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 retko glup momak, bar za ovaj sport ovo je za priču kako je sam sebe ukanalio prvo u kvalifikacijama i sad na trci
ducca Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 retko glup momak, bar za ovaj sport ovo je za priču kako je sam sebe ukanalio prvo u kvalifikacijama i sad na trciŠta je uradio na trci konkretno?
Jimmy Kowalski Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 26 minutes ago, Nesh said: Sta li Vettel pokusava? Ispao najpametniji. Nekad treba i verovati vozacima..
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 (edited) 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ispao najpametniji. Nekad treba i verovati vozacima.. Jeste. Ako pobedi. A mozda i Botas ispadne najpametniji. Edited October 27, 2019 by Nesh
levi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Just now, ducca said: Šta je uradio na trci konkretno? isekao gumu sam sebi vozi kao mentol. to nije ništa novo, uvek tako vozi, ali je ovo je umetnost, kako je doveo sebe od pol pozicije do poslednjeg mesta u trci i opet nastavlja da udara ljude, tamo dok je bio na začelju, kao da je sam na stazi
ducca Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Juce jeste zasrao, ali danas ne vidim sta je pogresio, odlican start i obisao je Luisa koji kasno koci i dovodi ih obojicu u situaciju da izadju van staze, posle toga vozio najnormalnije, ja sam mozda propustio kako je sam sebi isekao gumu? Decko vozi kao zmaj, jbg nije od onih koji 70 krugova cuvaju gume i trkaju se sa štopericom, danas svako obilaženje čisto.
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Drzi se Luis, Botas pritiska Vettela, bice ovde jos zamesateljstva.
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Sve u svemu, reklo bi se da ce Vettel zavrsiti iza Luisa. Steta sto je Leclerc izgubio onoliko vremena u boksu.
Nesh Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Ferari brzi, ovo, ono, al dzaba ne moze da primirise Luisu i sa daleko svezijim gumama.
Recommended Posts