Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

odlična trka, iako je mali vodio od starta do cilja, ali sve vreme pod pritiskom

Posted

Idemooooo! Forza Ferrari! Leclerc buduci sampion!

Posted

Svaka cast Leclercu, nalazio se pod ogromnim pritiskom prakticno celu trku, ali je odvezao majstorski. Jedino mu ono pomeranje pod kocenjem ne sluzi na cast, ali dobro niko nije savrsen.

Konacno kompletno dobar vikend za Rendzu. Puno mi srce.

I hvala nasim kosarkasima sto su mi pomogli u odluci da gledam trku uzivo. Vredelo svakog sekunda..

Posted
2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

+1

neverovatno

Posted
23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Svaka cast Leclercu, nalazio se pod ogromnim pritiskom prakticno celu trku, ali je odvezao majstorski. Jedino mu ono pomeranje pod kocenjem ne sluzi na cast, ali dobro niko nije savrsen.

I hvala nasim kosarkasima sto su mi pomogli u odluci da gledam trku uzivo. Vredelo svakog sekunda..

Sve +1.

Više navijao za Rendžu nego za naše ™. Što je malo za preispitivanje, al dobro.

Najzad vikedn kakav sam očekivao da bude svaki za Rendžu.

Posted

Cim ja ne gledam mora da bude ludo. Nema snimka, koliko vidim ni sutra. :sad:

Posted

Odgledao sad, bez da prethodno znam rezultat. Lekler :hail:, kakva voznja buduceg sampiona. Trebalo je se onako dugo braniti od Hamiltona. Ona sofercina posle nije imala nikakve sanse, znao sam da ga nece prestici jos tri dana da vozi. Fetel je bivsi nazalost, ovakav niz gluposti iz godine u godinu, iz trke u trku... Jeste dobra lova, ali blamiranje nekoga ko je visestruki svetski sampion... Pemzija prijatelju. 

Posted

Ukoliko je neko gledao prenos na HR Arenasport, moze li da uporedi taj prenos sa SRB prenosom na Sportklubu ?

Posted

skinuo sam HD rip sa neta bez reklama pa cu na miru da pogledam ponovo, za sada odlicne analize prosle trke, grafika...

Posted

Odgledan sad celu trku. Odlicna trka, bravo, Leclerc! :)

Sta reci za Vettela, tek sam sad vido sta je uradio (propustio sam onaj snimnak na tviteru). Neverovatno. :blink:

Posted (edited)

I nije nemoguće da batali ovu priču na kraju sezone. Svakako po isteku ugovora sa Ferarijem (na kraju 2020) ne vidim ga više u cirkusu - niti će mu ponuditi novi, niti bi imalo smisla prelaziti s konja na magarca u neki slabiji tim. 

Edited by ducca