Tsai Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 tacno iz inata sad navijam da hamilton razvali do kraja 2
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 2 minutes ago, Tsai said: tacno iz inata sad navijam da hamilton razvali do kraja S tim sto je Max hteo da se trka a Hamilton ne Bar po izjavama nakon prvog kruga iza SC nego, kako se sad dele poeni vozacima? 12.5, 9, 7.5 itd? Ili nekako zaokruzuju, i kako, ako zaokruzuju?
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Ne zaokruzuju, bice po pola poena. Vettel odlucio da zaradi punu dnevnicu, ostace u bolidu puno radno vreme.. 1
fillex Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Pola od redovnih poena ide, deli se na po pola. Tako je Prost izgubio za pola poena od Laude 1984, kad je Monako red flaggovan zbog kiše pre 75 posto daljine - trka gde je Senna umalo pobedio (a ko zna, možda bi zapravo pobedio i Beloff xD). 1
Tsai Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 2 minutes ago, Have_Fun said: S tim sto je Max hteo da se trka a Hamilton ne Bar po izjavama nakon prvog kruga iza SC a jel? e jbg pojma nisam imao
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 2 minutes ago, Tsai said: a jel? e jbg pojma nisam imao pa da, logicno.. Max je bio ispred, cistu stazu, nema ko da mu kvari vidik Al' opet, bio je za trku, ostali i ne bas toliko cini mi se.. bar je tako izgledalo kad su ih pitali nakon prvog kruga iza SCa Edited August 29, 2021 by Have_Fun
Ratamahatta Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Truth be told, svi mi volimo da gledamo pizdarije, zato i dalje cekamo.
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 pa da, logicno.. Max je bio ispred, cistu stazu, nema ko da mu kvari vidik Al' opet, bio je za trku, ostali i ne bas toliko cini mi sePrvih pola kruga se žali da ne vidi ništa i da ne treba da se vozi, posle još pola kruga je navodno hteo da vozi, ko zna šta su mu došapnuli u tih pola kruga
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 3 minutes ago, renne said: 5 minutes ago, Have_Fun said: pa da, logicno.. Max je bio ispred, cistu stazu, nema ko da mu kvari vidik Al' opet, bio je za trku, ostali i ne bas toliko cini mi se Prvih pola kruga se žali da ne vidi ništa i da ne treba da se vozi, posle još pola kruga je navodno hteo da vozi, ko zna šta su mu došapnuli u tih pola kruga Mislim da se zalio na brzinu SC i da ide brze
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Neka daju titulu odmah RB-u, da se više ne cimaju ljudi 1 1 1
Recommended Posts