Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Cek

Da li dobro kontam ovo sad

Planiraju da voze 2 kruga iza SC, i nakon toga, to je to?

To je poredak?

Rasel je 2.?

Posted
1 minute ago, burekdzija said:

Ako budu vozili reda radi iza safety cara, da dobiju bodove, bumo videli ko ce uspeti da izleti sa staze…

c5fc0366-personal-vlog-youtube-thumbnail

• -1 1
Posted

Ne znam sta da mislim o ovome

S jedne strane mi je ok da se nagradi trud tokom kvalifikacija, a s druge strane.. meh..

Posted (edited)

Mozda nesto previdjam, ali ne znam kako moze da bude OK. Kvalifikacije se nagradjuju pozicijom na trci. Pro forme vozenje trke je sprdnja. Kao da izadju dva fudbalska tima na teren i presede utakmicu jer im odgovara nulanula. 

Edited by Lezilebovich
  • +1 2
Posted

Ne odgovara im nula nula. Vec da se kaze da je mec odigran i da gledaocima ne vrate pare za ulaznice...

Posted

Dok sam ja rucao, propustio Pavletov highlight trke na SK.  :isuse:

Posted (edited)
2 minutes ago, Lezilebovich said:

Mozda nesto previdjam, ali ne znam kako moze da bude OK. Kvalifikacije se nagradjuju pozicijom na trci. Pro forme vozenje trke je sprdnja. Kao da izadju dva fudbalska tima na teren i presede utakmicu jer im odgovara nulanula. 

Pa jbg

Gluplje bi mi bilo da se trka ne odveze i svi dobiju 0 poena

To je moje subjektivno misljenje

Ako se vec Botasu brise kazna i bez odvozene trke, onda, jbm li ga, neka nekako dodele poene vozacima, a ne da ostanu sa 0pts

Edited by Have_Fun
Posted
1 minute ago, Have_Fun said:

Pa jbg

Gluplje bi mi bilo da se trka ne odveze i svi dobiju 0 poena

To je moje subjektivno misljenje

Eh, da je Ham prvi, a Max treci, ne bi tako pricao ;)

• +1 1
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Eh, da je Ham prvi, a Max treci, ne bi tako pricao ;)

Dodao sam jos jedan red da objasnim.

Nisam siguram da bih drugacije pricao, Rasel bi opet bio drugi :D

Posted

Slupace se ova crvena mecka pre nego sto izadju. :laugh:

Posted

Sustina je da ako nema uslova za trkanje, a nema, pro forme voznja iza SC zbog bodova je glupa do bola.

Ako bi se sklonio SC, imali bi crvenu zastavu odmah jer bi neko izleteo. Bilo bi idealno da se odlozi za sutra, ali i sutra ce biti isto ovako vreme, plus ljudi (redari npr) idu na posao, pa nije izvodivo organizaciono..

• +1 1
Posted

Skandal ako se to desi. Ne vidim zašto ne bi sutra vozili trku? Neće im pasti kruna s glave. Holandija je blizu apropo logistike za sledeću trku.

• +1 1
Posted
Just now, ducca said:

Skandal ako se to desi. Ne vidim zašto ne bi sutra vozili trku? Neće im pasti kruna s glave. Holandija je blizu apropo logistike za sledeću trku.

Mislim da ako je ikako moguće to sutra da urade, da bi svakako svi to hteli, organizatori prvi od svih. Mislim da jednostavno nije toliko ne lako, već moguće.

• +1 1
Posted

Ima i slobodan slot u novembru, pa mogu tada da pokusaju. Samo neka ponesu opremu ko za reli Finske..