Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Ne deluje da ce se uslovi poboljsati. Naprotiv..
Lezilebovich Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Po pravilima, kolilo se start moze odlagati ? Moze li se pomeriti za sutra ?
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Najava jos jace kise. Tesko ce biti trkanja danas.. Tri sata je inace prozor za trku..
James Marshall Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Po ovakvom vremenu kapiram da je vidljivo do 6 maksimalno
renne Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 3 minutes ago, Lezilebovich said: Po pravilima, kolilo se start moze odlagati ? Moze li se pomeriti za sutra ? ne
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Max bi da se trka, kada nema nikog ispred. A ostali nek voze na slepo.. 1
Ratamahatta Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Je l' pomerena ikada neka trka za dan posle? Ja se ne secam. Bilo je red flagovanja pre, pa se dobije polovina bodova.
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Za sada su odvezli samo 1 krug da se racuna, pa nema ni pola bodova. Mogu naravno iza SC-a da odvezu jos neki krug, pa bi tehnicki ispunili uslov za pola bodova, ali to bi bilo bas glupo. Nekog trkanja mora da bude da bi se zasluzili poeni. Postenije je otkazati i nikom nista..
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Just now, Jimmy Kowalski said: Za sada su odvezli samo 1 krug da se racuna, pa nema ni pola bodova. Mogu naravno iza SC-a da odvezu jos neki krug, pa bi tehnicki ispunili uslov za pola bodova, ali to bi bilo bas glupo. Nekog trkanja mora da bude da bi se zasluzili poeni. Postenije je otkazati i nikom nista.. Al onda zali truda u kvalifikacijama Neka im daju bar neke bodove za to Meni bi to bilo posteno
Moća Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Naravno cim sam ja poceo da pratim odmah nema trkanja :/Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) @Have_Fun Mozda, ali to mora unapred da bude predvidjeno pravilima. Ne mogu sad da donesu takvu odluku.. Edited August 29, 2021 by Jimmy Kowalski 2
Have_Fun Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Just now, Jimmy Kowalski said: Mozda, ali to mora unapred da bude predvidjeno pravilima. Ne mogu sad da donesu takvu odluku.. Naravno Nego kad vec bacamo ideje sta raditi dok cekamo sta ce biti odluceno, ovo bi bila moja
Lezilebovich Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 I ako ne bude trke, Bottas je svoju kaznu odradio ?
Marvin (Paranoid Android) Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Nije lako pomeriti trku za sutra, ko zna koliko desetina ili stotina osoblja koje je tu danas nema načina da ostanu tu sutra. To bi mi voleli dabome, ali postoje svakako razlozi zašto se to nikad do sada nije uradilo.
Recommended Posts