burekdzija Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Pre trke ide na rtl-u drugi deo dokumentarca o Miku Sumaheru, pratili su ga 6 (sest!) godina... ako to nije visegodisnji projekat onda ne znam sta je. Jeste vozi dobro, ali ostaje pitanje da li je bas sav talenat skoncentrisan u sinovima, unucima, braci... i kolika je sansa brzog klinca iz kartinga da se zaista probije bez imena ili sponzora.
Grandilof Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Dobro, doviljno sam video od ove trke, vracam se na fudbal i NFL posle. Neka barem pobedi Russell.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
burekdzija Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Da li je moguce da klinac koji je pre 5 dana seo u mercedes bolje pusti kvacilo od Botasa??? Lando sa 19. na 9.
Have_Fun Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Nista Navijamo za 3. tetovazu Jbg, cini mi se da je i Perez mogao da ostavi mesta, i zbog sebe i zbog drugih
burekdzija Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Mercedesi se sudaraju i dobija mclaren (bilo koji)!
ducca Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 I sad ako Mercedes kaže aj zdravo Hamiltonu, narednih 7 godina voziće Russell i Bottas (ili ekvivalentan mediokritet) - realno je očekivati da Russell izjednači rekord u broju titula [emoji102]
Jimmy Kowalski Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Russell u Hamiltonovom bolidu sa istim "problemima". No power i onda najbrzi krug ..
burekdzija Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Pocinjem da sumnjam da (osim naravno setupa) Mercedesi nisu isti, jer se inace ni Botasovom jadnosti ne moze objasniti ova razlika.
ducca Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ne znam sta vise Perez treba da uradi da dobije neko sedište, čovek vozi u životnoj formi. Bukvalno šampionske vožnje zadnjih meseci.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 O bogovi, dajte nam Hamiltona i Rasela sledeće godine u timu.
Recommended Posts