Alukard Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ne znam odakle vam optimizam za Russela sutra, on je uvek jak u qualama i kilav nedeljom. Bottas kakav god da je mislim da će ga otresti lako i uzeti P1, Max P2, a George da peva ako uvati P3 ispred Checa.A botas je u trci dobar? Botasu je boljka start u rikverc i los trkacki tempoSent from my SM-N770F using Tapatalk
ducca Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Da ali Bottas ima iskustvo, što je u ovoj situaciji veliki plus na njegovoj strani, mislim i presudan. Ovaj pole će mu uliti samopouzdanje i voziće sutra dobru trku, kakav god da je kilavac čovek je ipak pobedjivao 9 puta i znao da vodi od početka do kraja, Russell je u tom domenu zeleni zelembać.
renne Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 ako uspe da startuje, a da ga ne pretekne nih deset, cirka
Alukard Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ajde reci mi da si ozbiljan oko toga sa iskustvom?Pa ovi momci imaju tonu iskustva iza sebe,svi su bili sampioni nizih kategorija,znaju kako se vodi trka i znaju kako se pobedjuje.Botasu ovaj pol ne mora nuzno uliti samopouzdanje,moze mu uliti i strah jer mu je Rasel samo na 0.026 a decko je juce seo u bolid, sta ce biti narednog vikenda?Sent from my SM-N770F using Tapatalk
ducca Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Neozbiljan sam. Inače Mazepin dobio 2 kazne po 5 sekundi i pao na 9. mesto, Drugović 3. Ticktum startuje sa p1 sutra. Mick p3, Ilott p4.
Alukard Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Znam da si ozbiljan,samo ne mogu da verujem da neko moze takvo nesto da lupi i da bude ozbiljan.Sent from my SM-N770F using Tapatalk
renne Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Pa ti lupaš od kako si se pojavio ovde pa nikom ništa
Alukard Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Jao jao kako smo osetljivi. Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Nesh Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 (edited) Da vidimo kako kladione i kladionicarski zivalj cene situaciju: Maxbet: Botas 2.00, Verstapen 2.50, Rasel; 4.00 Mozzart: Botas 1.90, Verstapen 2.80, Rasel 5.00 Dakle, kladionice cene da je Botas u mecki ipak favorit, sto je i logicno (uz "sitnu" ogradu da ne zezne na startu i ne desi se nesto nepredvidjeno...) Inace, kvota da Perez bude na podijumu je 3.00 (Maxbet)...lepa kvota, ali bi trebalo da neko od ovih gore kiksne i da Perez odveze odlicno... Izvinjavam se na ovom kvotaskom intermecu, okacio sam kvote zbog rasprave oko toga ko je favorit danas... Inace i meni se cini da je Botas pod vecim pritiskom i da mu nije bas sve jedno, ne bi lepo izgledalo da ga neko ko je tek seo u mecku pobedi...s druge strane, Rasel ce mnogo zeleti da pobedi, to moze da bude i smetnja...(sad sam otkrio Ameriku ) I tako, moze da bidne sve, al ne mora da znaci... Edited December 6, 2020 by Nesh
Nesh Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 (edited) Dupli. Htedoh da editujem gornji post, pa sam kliknuo nesto pogresno... Edited December 6, 2020 by Nesh
Alukard Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Naravno da je Botas favorit,vozi taj bolid vec 5 godina, rasel je prekljuce dosao, morao je sve iznova da uci, Vilijams i Mercedes su dva razlicita sveta. Ali je i dalje bio na samo 0.026, botas mora da se zapita sta ce biti narednog vikenda kada Rasel ovlada bolidom.Ali reci da je Rasel zelembac kada je u pitanju vodjenje trke i pobeda je.... Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Jimmy Kowalski Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Odlicna cela F2 sezona, puno dobrog trkanja. I Mick i Tsunoda zasluzili promociju u F1, a umesto Mazepin ja bih pre uzeo drugog Rusa Shwartzmana, ali ocigledno ne donosi dovoljno para ko Nikitin cale..
Radoye Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Da, Svarcman deluje kao mnogo bolji "prospect" od Mazepina.
Recommended Posts