Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Naravno da može da uradi, čini mi se nikad manja razlika u odnosu na oba Mercedesa u kvalifikacijama, obično je Ham bar pola sekunde i više brži.

Posted

Mogao je max i na jos par trka, ali ta honda nije izdrzavala pa smo dobili kruziranje mercedesa.

Posted

Stvarno dokle ćeš mračiti i baksuzirati. Banujte ga do sutra popodne [emoji2955]

Posted

Ne mracim vec kazem da je max mogao na mnogo trka ove sezone da pomrsi konce mercedesima ali ta honda nije izdrzala, ili niste gledali trke.

Ja se prvi smorim kada nema maksa i kada je ferari ocajan.

Posted

Bogami, Rendža na high DF stazi dosta bolji od Mclarena i Racing Pointa. Izgleda da su upgrejdovi real deal, ovako nešto u Španiji nije bilo moguće. Umereni sam optimista za dalje, Pat Fry izgleda zna znanje.

Leclerc je ili najbolji vozač svih vremena ili je Vettel, u totalno ne-nemačkom stilu, rešio da otalja ovu sezonu i unovči svojih 40ak miliona ni za šta.

Posted

Ricciardo odličan, za podijum ipak treba neka viša sila ili bar kiša.

Posted

O la laaaaa

Nadmorska visina i Mečkin motor. Htedoh to da napišem juče al reko da ne baksuziram :P

...to whom it may concern

Posted

Ako se ispostavi da je Reno prodao podijum taktičkom greškom nek se gone u 3 pičke materine, imali su pehar na tacni.

Posted

SC je ipak preterana reakcija ovde, mogao je VSC da odradi posao s obzirom da kran nije morao da izlazi na stazu i brzo je sklonjen bolid.

• +1 1
Posted

Glasao za Rica. Ajmo, jos 2 kruga!

Posted

Hamilton za istoriju
Reno za istoriju
Hulk za istoriju