Ivo Petović Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 iI Sainz je pod istragom zbog korišćenja DRS pod žutim zastavama. Možda će Kimi na podijum
ducca Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Sjajna trkaMada mi i dalje nije jasno odakle rbu na kraju sezone ova brzinaJoš sam pod utiskom trke, mislim da ću včrs još jednom da je pogledam, evo sjajne analize Luisove taktike i uopšte dešavanja juče od Jamesa Alisona:https://www.autosport.com/f1/news/147227/mercedes-calls-hamilton-extra-pitstop-plain-dumbMax prvo obilaženje Luisa odradio lagano jer je LH u tom undercut krugu potrošio celu bateriju da bi nadoknadio zaostatak i izašao ispred pa je bio laka meta, plus Max imao drs.Što se brzine RBR-a tiče, pored verovatnog napretka Honde tokom sezone, mislim i da su ostali malo spustili snagu zbog nadmorske visine, očigledno takve staze izuzetno pogoduju Hondi i Red Bullu pa su uvek u borbi za pobedu/pole i rame uz rame ako ne i brži od Merca i Ferarija (Austrija, Mexico, Brazil).Od zanimljivih podataka - sa Sainzom na p3 juče smo imali najmladji podijum ikada. Takodje Hondin prvi 1-2 sa različitim ekipama još od 1987.
Have_Fun Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Ferariji usli u pit jedan za drugim Leclerca u pitu sredili za manje od 3sec Vettela drzali skoro 7 Popizdece
Have_Fun Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Ovaj sto mu je menjao prednje leve gume je zabagovao malo I onda dok je primetio i podesio kako treba.. gotovo
Have_Fun Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Je l' ovo Max u nekom problemu? Secka mi stream pomalo a i trenutno ne pratim pazljivo.. AFK sam
Jimmy Kowalski Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 U velikim je problemima.. Max kopira Lewisov stil, zali se na bolid i onda belezi jos brze krugove..
Jimmy Kowalski Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Opet rezija ne prikazuje ono sto je najzanimljivije. Na kraju Sainz 10, Ric 11, Hulk pao na 12..
Jimmy Kowalski Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Quote Engineer: "And Nico just a word, thanks for very much it's been a great three years." NH: "Thank you, I wish I could say the same." Engineer: "Hahaha perfect." NH: "Just pulling your leg, thank you for everything." Hulk je car . Zao mi sto vise nema mesta za njega u F1, i sto nije imao srece da se makar jednom popne na podijum..
Nesh Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) Maharaja je to prilicno lepo sumirao. Mercedes i Luis zasluzeno i ocekivano. Najbolja ekipa i najbolji vozac, nije se tu dalo mnogo sta uraditi. Fetel zreo za penziju. Leclerc ima sampionskog potencijala, ali bojim se da Ferrari, bar u dogledno vreme, nema. Katastrofalni su. Nisam ljubitelj Ferarija, ali bi se za Leclerca moglo navijati. Max moze da bude zadovoljan. Bilo bi lepo videti ga u Mecki uz Luisa, Luis bi se sigurno obradovao. No, dobro, taj film necemo gledati nikad, pa bolje da o tome onda i ne govorimo. McLaren mrdnuo, bilo bi lepo da se dogodine desi cudo i da se bar na ponekoj trci bore za podijum. Lando je pravo osvezenje, Sainz odlican. Sledece godine...isto. Luis i Merdza, Botas za usporavanje i smetanje, Leclerc, Max, pa mozda nekim cudom i Fetel mogu da pobede na ponekoj trci i to bi bilo to. Voleo bih da gresim. Edited December 2, 2019 by Nesh
Recommended Posts