Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

iI Sainz je pod istragom zbog korišćenja DRS pod žutim zastavama. Možda će Kimi na podijum :)

Posted
Sjajna trka
Mada mi i dalje nije jasno odakle rbu na kraju sezone ova brzina

Još sam pod utiskom trke, mislim da ću včrs još jednom da je pogledam, evo sjajne analize Luisove taktike i uopšte dešavanja juče od Jamesa Alisona:

https://www.autosport.com/f1/news/147227/mercedes-calls-hamilton-extra-pitstop-plain-dumb

Max prvo obilaženje Luisa odradio lagano jer je LH u tom undercut krugu potrošio celu bateriju da bi nadoknadio zaostatak i izašao ispred pa je bio laka meta, plus Max imao drs.

Što se brzine RBR-a tiče, pored verovatnog napretka Honde tokom sezone, mislim i da su ostali malo spustili snagu zbog nadmorske visine, očigledno takve staze izuzetno pogoduju Hondi i Red Bullu pa su uvek u borbi za pobedu/pole i rame uz rame ako ne i brži od Merca i Ferarija (Austrija, Mexico, Brazil).

Od zanimljivih podataka - sa Sainzom na p3 juče smo imali najmladji podijum ikada. Takodje Hondin prvi 1-2 sa različitim ekipama još od 1987.
  • 2 weeks later...
Posted

Ferariji usli u pit jedan za drugim
Leclerca u pitu sredili za manje od 3sec
Vettela drzali skoro 7

Popizdece

Posted

Ovaj sto mu je menjao prednje leve gume je zabagovao malo
I onda dok je primetio i podesio kako treba.. gotovo

Posted

Je l' ovo Max u nekom problemu?
Secka mi stream pomalo a i trenutno ne pratim pazljivo.. AFK sam

Posted

U velikim je problemima..

Max kopira Lewisov stil, zali se na bolid i onda belezi jos brze krugove..

Posted

Opet rezija ne prikazuje ono sto je najzanimljivije. Na kraju Sainz 10, Ric 11, Hulk pao na 12..

Posted

Engineer: "And Nico just a word, thanks for very much it's been a great three years."

NH: "Thank you, I wish I could say the same."

Engineer: "Hahaha perfect."

NH: "Just pulling your leg, thank you for everything."

Hulk je car :D.

Zao mi sto vise nema mesta za njega u F1, i sto nije imao srece da se makar jednom popne na podijum..

Posted (edited)

Maharaja je to prilicno lepo sumirao.

Mercedes i Luis zasluzeno i ocekivano. Najbolja ekipa i najbolji vozac, nije se tu dalo mnogo sta uraditi.

Fetel zreo za penziju.

Leclerc ima sampionskog potencijala, ali bojim se da Ferrari, bar u dogledno vreme, nema. Katastrofalni su. Nisam ljubitelj Ferarija, ali bi se za Leclerca moglo navijati.

Max moze da bude zadovoljan. Bilo bi lepo videti ga u Mecki uz Luisa, Luis bi se sigurno obradovao. :D

No, dobro, taj film necemo gledati nikad, pa bolje da o tome onda i ne govorimo. :dry:

McLaren mrdnuo, bilo bi lepo da se dogodine desi cudo i da se bar na ponekoj trci bore za podijum. Lando je pravo osvezenje, Sainz odlican.

Sledece godine...isto. Luis i Merdza, Botas za usporavanje i smetanje, Leclerc, Max, pa mozda nekim cudom i Fetel mogu da pobede na ponekoj trci i to bi bilo to. Voleo bih da gresim.

Edited by Nesh