Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

imt je bio cedevita pre cedevite. ljuti basketaši, kad upadneš u mašinu bude pranje sa otkuvavanjem

cibona tada ubedljivo najbolji evropski klub neretko je spuštenih gaća odlazila iz pariske komune

• +1 3
Posted (edited)
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

imt je bio cedevita pre cedevite. ljuti basketaši, kad upadneš u mašinu bude pranje sa otkuvavanjem

cibona tada ubedljivo najbolji evropski klub neretko je spuštenih gaća odlazila iz pariske komune

lepo od tebe kumsaro sto sa takvim postovanjem govoris o istituciji imt-a tog doba,

odrastao sam na fontani, na terenima imt-a, jedna od upecatljivijih stvari koja mi se urezala is tog vremena su upravo utakmice imt iz jugoslovenske lige krajem 80-ih i pocetkom 90-ih.

kasnije je tu igrala beobanka, koja je jednim delom vratila deo te magije, sada je tu mega, ali nije to - to

Edited by Nikodije
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

sad kad ovako razmisljam koliko je nemoguce da u finalu bude bilo ko osim blizanaca, vredi se podsetiti staaaaaarih vremena, 1987. kada su u finalu igrala dva drugoligasa (imt - olimpija), koji su u polufinalu izbacili dve najbolje evropske ekipe tog doba... eh

naravno imt je uzeo pehar :)

e, a za olimpiju igraju pera vilfan i boban petrovic:wub:

• +1 1
Posted

"Znaš ti sine kako je to bilo nekad...Nisam samo Partizan gledao, odem pa gledam IMT - Cibona. Za IMT igrao Mlađan, (pa nabroji još nekoliko igrača)..."

"Znam ćale, pričao si mi veċ."

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

@Nikodije bio neki pera(ne taj) iz bloka koji se skidao za iemte, retko kad je i omirisao parket sem ponekad u garbage time-u, e njega sam kao klinac gledao kako za pare šutira 100+ bacanja bez promašaja

pa sad zamisli kako je pržio mlađan ili krečković. šteta što nisu imali klupsku infrastrukturu da ih isprati. mogli su komotno da doguraju do finala lige, one lige

• +1 2
Posted
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@Nikodije bio neki pera(ne taj) iz bloka koji se skidao za iemte, retko kad je i omirisao parket sem ponekad u garbage time-u, e njega sam kao klinac gledao kako za pare šutira 100+ bacanja bez promašaja

pa sad zamisli kako je pržio mlađan ili krečković. šteta što nisu imali klupsku infrastrukturu da ih isprati. mogli su komotno da doguraju do finala lige, one lige

mislim da je imt jednom bio 7. u ligi sfrj, recimo 1990, lupam. koliko je to grandiozan uspeh za tu ligu i to vreme

Posted

Znaci i tad su guseni kosarkaski centri 🇷🇸van Beograda? :fantom:

Posted

Zvezda na kupu sa dva kadeta i jednim juniorom.

Posted

Razvoj talentovanih klinaca je uvek bio naš tm

• +1 3
Posted

kakav praznik kosarke u nisu :wub:

• Wub 1
Posted

IMG-8623.jpg

• Haha 5
Posted (edited)

Malina >>> Dzoli

I jel ovo Grojic ili Rej Alen?

Edited by J.R. Cash
Posted

mijatovic je zaista sprdnja

Posted

Pavle je bacio godinu, sut mu je grozan. Kazu da u Radnickom igra peticu, divna odluka da ga posalju tamo na dvojnu..

Posted
On 10. 2. 2024. at 10:51, kud u maglu Simoviću said:

neretko = jedared, mooozda dvared.