Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Čestitke komšije

Čuvajte Radonju

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

• +1 8
Posted

Komšije, jel mi se čini ili ste igrali sa skraćenom klupom? Znam da se povredio Smailagić, ali čini mi se da je bilo 9-10 igrača..?

Posted

Bila je popunjena klupa i bez Smailage, samo nisu ulazili u igru: Zagorac, Miletić i mali Tristan. Dangubić je odigrao par minuta.

Posted

Ova Partizanova ekipa večeras i nije toliko mlada i neiskusna koliko se piše .
Avramović,Mur,Panter,Kuruc,Lidej,Lesor,Dangubic,Zagorac...to nisu klinci.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Balša u pnr napadu protiv Kuzmića nema šta da ponudi u ovom trenutku jer nije Zvezda neki ABA ili EC tim. A to su nam bili drugi i treći napad na utakmici.

Mur nam je najbolji plej a to nije projektovano na početku sezone, čak ni koncepcijski.

U jednom trenutku sam pomislio da Lidej treba da pređe na 5 jer stvarno nema smisla Balšu više uvoditi u igru, ali se onda setiš da neko mora da ti odigra četvorku u toj situaciji.

Posted
6 minutes ago, pacey defender said:

Balša u pnr napadu protiv Kuzmića nema šta da ponudi u ovom trenutku jer nije Zvezda neki ABA ili EC tim. A to su nam bili drugi i treći napad na utakmici.

Mur nam je najbolji plej a to nije projektovano na početku sezone, čak ni koncepcijski.

U jednom trenutku sam pomislio da Lidej treba da pređe na 5 jer stvarno nema smisla Balšu više uvoditi u igru, ali se onda setiš da neko mora da ti odigra četvorku u toj situaciji.

Nikakva promena u odonosu na prvu utakmicu, nikakvo iznenadjenje, nikakva adaptacija. Ne odustaje se od principa iako se vidi da ne može Balša ništa da rešava iz short rolla protiv Zvezde. Čak i pošto smo dobili nokaut u prvom poluvremenu, treću četvrtinu krećemo sa istim sistemom. Uopšte nemamo igrače za ono što želimo da igramo i u napadu i u odbrani. 

• +1 1
Posted

Kako nikakva promena.Od te utakmice pa do ove veceras sa koliko igraca se pojacao partizan.Treba vremena da se sve to uigra.Ako ima sta da se uigra.

Posted

Opa bato [emoji16]
Smailagić se povredio. Kako se povredio, neko treba da pogleda daj video. To je veoma očigledno kako se povredio. Kako se desilo da igraču večeras bude polomljen nos i da se tretira normalno. Povešćemo računa o tome u budućnosti", rekao je Obradović.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

E jebiga sada mora jos pojacanja da dovede.

Ima li negde snimak kako se Smailagic povredio.

Posted

Jel to Obradović misli na Mitrovićev nos?

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Блок_64 said:

E jebiga sada mora jos pojacanja da dovede.

Ima li negde snimak kako se Smailagic povredio.

Posted
2 minutes ago, adasevic said:

Faul u napadu jeste,ali ne vidim gde je namera da se povredi igrac.

• +1 1
Posted

Ja ne vidjeh na ovom  videu  da je neko jednu suzu pustio:)

Posted
29 minutes ago, Блок_64 said:

Faul u napadu jeste,ali ne vidim gde je namera da se povredi igrac.

Zelim decku brzo oporavak ali njegovo prisustvo nista ne bi promenilo veceras.

• +1 2