Milošica Posted March 9 Posted March 9 https://www.fest.rs/program/filmovi/za-danas-toliko Niste gledali ovo? @Tsai Da li si gledao?
Stela Posted March 9 Posted March 9 Nisam gledala, inace sam dobila preporuku za taj film. Mozda pogledam, pretpostavljam da ce biti u bioskopima. Deluje pozitivna prica.
Milošica Posted March 9 Posted March 9 Javi se kad odgledaš, do tad me ne zanima šta misliš. Lepo sam pitao da se javi ko je gledao.
FPLS Posted March 9 Posted March 9 Gledao ja. Meni je predivan, napustio sam salu ozaren i s osmehom od uva do uva, ali poznajem Marka i deo ekipe, pa nisam bas objektivan. Mislim da su ljudi na festu jako lepo reagovali, bilo je mnogo smeha, aplauza, pa i poneka suza, ali npr. drugarici je bio ekstremno dosadan i mucan za gledanje. Ko ne voli atmosfericne filmove bez mnogo radnje a sa mnogo price, nece mu prijati. Jako sladak, duhovit i nezan film koji nam skrece paznju koliko smo mali i koliko su nam problemi mali, a nama izgledaju tako veliki. Kako smo preozbiljni i mnogo smesni u toj ozbiljnosti i kako neke male, dragocene trenutke srece lako previdimo, a neke i zaboravimo jer ih previse podrazumevamo, iako ih je cesto premalo. Ima ovde lepa kritika, a i generalno je covek pisao na blogu o dosta filmova sa festa, pa koga zanima nek baci pogled 4
makaronee Posted March 9 Posted March 9 On 2. 3. 2024. at 21:35, Dada said: ... U Zoni interesa nema krupnih kadrova sto mi je bilo jako zanimljivo, ne vidimo njihova lica izbliza, film lici na trenutke na dokumentarni. ... Džonatan Glejzer često snima skrivenom kamerom. ps / Film nisam gledao. Možda nekad.
Recommended Posts