Jump to content
IGNORED

156. Veciti derbi Partizan - Crvena zvezda, 13.12.2017. u 18h

Milosh76

Ko ce pobediti u Derbiju?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Dok ova tema ne ode na price o sozokletiju tajnu policije, Vucica i huligana, da pokusam da je preokrenem na odigranu utakmicu.

Derbi, kao derbi, napet, emotivan, gde oba tima vise vode racuna o prestizu nego o igranju fudbala.  Sve u svemu, gledljivo ali znatno slabije nego, recimo Zvezda-Spartak ili Zvezda-Cukaricki.  Steta sto navijaci ne umeju da daju ritam utakmici i da podrze svoj tima kada napada i kada se brani jer bi to ulilo vise adrenalina i poelta u igrace i doprinelo zivosti i zanimljivosti utakmice.  (Npr. Zvezdini navijaci sa severa pale vatromet u trenutku kada Partizanov igrac baca loptu iz auta - totalno odsustvo sluha za pracenje utakmice i davanje podrske svom timu.)

Moj utisak je da je Zvezdin red zatajio, posebno Krsticic, Kanga i Donald i da je to glavni razlog Zvezdinog salbijeg izdanja nego u ostalim prvenstvenim utakmicama.  Partizan sam ove sezone gledao sporadicno.   Meni oni uvek isto igraju: igra bez forme i sadrzaja u kojoj nekoliko kvalitenih pojedinaca (Tavamba, Mustafa i Tosic) svojim individualnim kvalitetima naprave razliku i donose pobede ili spasavaju od poraza.  Mozda je to Djukicev koncept i posto donosi rezultate, ne menja ga.

Sve u svemu, +9 je solidna bodovna zaliha, odlicna Zvezdina sezona i dobar fudbal koji su igrali.  S moje strane, haval im.

Edited by Dimitrije
  • Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Sumaher

58

• renne

34

• Milosh76

31

• kud u maglu Simoviću

31

Posted
16 minutes ago, porucnik vasic said:

Ти наравно немаш појма о чему пишеш. Ово понашање постоји већ макар 1600 година на нашим просторима. Сад је само контролисано од стране тајне полиције.

slazem se, uostalom vec smo pisali o tome. jedino sto mislim da su i tada politika, kriminal i slicni motivi uticali na njihovo ponasanje....

Posted
57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

+1

a vujadin je govnar, ne zbog penala

Ju, pa po tome ne postoji dovoljno veliko govno kojim bi mogao da se opise Everton

Posted
22 minutes ago, porucnik vasic said:

Ти наравно немаш појма о чему пишеш. Ово понашање постоји већ макар 1600 година на нашим просторима. Сад је само контролисано од стране тајне полиције.

u jbt

Posted (edited)

@pantelia mene bi bila sramota igrača partizana koji bi uzeo protivniku kopačku i sa njom trčao po terenu ne dozvoljavajući protivniku za to vreme da igra. govnarski.

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Na moju zalost, Zvezda je losije usla u drugo poluvreme. Prepustila je loptu Partizanu i nesto cekala. Partizan je imao vise loptu, ali ne bas i neke sanse. Penal je dosao prakticno bez prave prilike. Krsticiceva greska, pa ispadanje LTLa i Vujadina su doveli do penala. Start je bio takav da je Mazic mirne duse pokazao na penal. I neka je. Amin. 

Zvezda je tek posle gola krenula da pokusa da igra, umalo izjednacila, ali onda opet upala u letargiju. Ocekivao sam da Miloje proba da razmrda ekipu nekom izmenom, ali slaba vajda. Nama su sva 3 vezna igraca bila uzasna na napred, pa sam ocekivao da ubaci Miijasa. Narocito kada je Flasa dobio sansu i kad se znalo da imamo lufta da jednog igraca niko ne juri. Nije to uradio, ali prosto smo stvorili vise dobrih sansi i nagrada je stigla. Lepo ga Boaci uterao... 

Na kraju pravedan ishod. Ostaje zal sto nismo gledali neki bolji fudbal, a mogli smo... 

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@pantelia mene bi bila sramota igrača partizana koji bi uzeo protivniku kopačku i sa njom trčao po terenu ne dozvoljavajući protivniku za to vreme da igra. govnarski.

A ne bi te bilo sramota igraca Partizana koji protivnika ili sudiju gadja tom istom kopackom? :lol:

Pride Evertonovo ponasanje je skandalozno Od udaranja Pesica po glavi, preko siktanja na Mazica, do nekih nepotrebno grubih faulova... al ajde, stidi se ti ybog Vujadina, valja se...

Posted
1 minute ago, adasevic said:

A ne bi te bilo sramota igraca Partizana koji protivnika ili sudiju gadja tom istom kopackom? :lol:

Pride Evertonovo ponasanje je skandalozno Od udaranja Pesica po glavi, preko siktanja na Mazica, do nekih nepotrebno grubih faulova... al ajde, stidi se ti ybog Vujadina, valja se...

uzimanje kopačke je bar za žuti

Posted

Mozda po tvojim pravilima. U PFI takve odredbe nema. S druge strane gadjanje igraca ili sudije je direktan crveni karton. Ako vec jedemo govna, onda bar nek bude po PFI. 

Posted
u jbt

Узмеш било коју историју Византије прочиташ и престанеш да се правиш диховит.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Ja nisam siguran da li je Mazic morao da svira penal.  Savic je prvo pocistio loptu i odmah za njom i protivnickog igraca.  Ja ne poznajem fudbalska pravila do finesa u takvim situacijama, ali cisto empirijski, gledajuci utakmice, imam utisak da takve situacije nisu uvek sankcionisane penalom.

Everton je ogavan karakter i prljav igrac, ali da igra u Zvezdi bio bi nam simpatican.

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Moguce, kao sto bi mene bilo sramota igraca koji saplete coveka s ledja, usput mu drkne samar i unosi se u facu. Mozemo ovako do sutra.

Inace, sta mislis, odakle ta kopacka kod Vujadina? 

Elem, kreten sa Arene pozurio da objasni kako su Zvezdini navijaci usli na jug, ispade da su dve frakcije navijaca Partizana.

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Ja nisam siguran da li je Mazic morao da svira penal.  Savic je prvo pocistio loptu i odmah za njom i protivnickog igraca.  Ja ne poznajem fudbalska pravila do finesa u takvim situacijama, ali cisto empirijski, gledajuci utakmice, imam utisak da takve situacije nisu uvek sankcionisane penalom.

Everton je ogavan karakter i prljav igrac, ali da igra u Zvezdi bio bi nam simpatican.

Nije morao. Tim pre sto je Ozegovic krenuo da pada i pre kontakta. Ali po meni ono jeste penal i trebalo je da ga svira. 

Everton je dripac, a moja reakcija je na zgrazavanje sto je neko uzeo kopacku, a ne sto je vlasnik iste fizicki napao drugog aktera utakmice istom. Ko kad krivimo sudce u El kad odnesu neki upaljac do zapisnickog stola, a ne idiota koji je bacio isti...

Posted

Ček, ložite me da ga je ovaj prvo gađao kopačkom, jel da?

Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Kamera iza gola to najbolje pokazuje, penal je cist, mada se i meni prvo ucinilo vrlo sumnjivo.  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...