Jump to content
IGNORED

156. Veciti derbi Partizan - Crvena zvezda, 13.12.2017. u 18h

Milosh76

Ko ce pobediti u Derbiju?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, ToniAdams said:

Ma beži. Imao sam nažalost iskustva sa protestima i sličnim dešavanjima al ono je stvarno bio momenat kad sam odlučio da derbi večitih nije za mene. Ljudi jedni druge cepaju kaldrmom u glavu, lik sa štanglom lupa po ambulantnim kolima i dere se jel unutra grobar, momak u iscepanoj majici delije srpsko sarajevo sa glavom koja više nema oblik glave baulja jedva svestan, onda uleću ko kod ejzenštajna tektonski vitezovi na onim slonovima od konja i kidaju sve pred sobom. 

Šteta, bilo je do jaja ići sa tim drugom na tekme na istok  i slušati komentare okoline kad jedan drugog drkamo. 

:D 

bjela? :Jova: 

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Sumaher

58

• renne

34

• Milosh76

31

• kud u maglu Simoviću

31

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

:D 

bjela? :Jova: 

Hm. Jer si slučajno psihoterapeut? Ima to smisla.

Posted

to mi dodje vise kao hobi, ali izgleda da sam postao opako dobar, cim je vidljivo i ovako putem internetova :fantom: 

Posted (edited)
1 hour ago, Milogled Bluff said:

Aj tinks ic rezultat real

+1

a vujadin je govnar, ne zbog penala

e

@ToniAdams mislim da je mađioničar krenuo pre znaka mažića verovatno kao kontra jinx onog dirty talka kange i pešića. jedino to može da bude razlog zašto je prošao bez kartona

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)
21 minutes ago, ToniAdams said:

Jbg u Nemačkoj sam to video. Potpuno druga priča, ne verujem da iko ko voli fudbal ne bi samo tako uživao. 

u nemačkoj sam i ja to videla u komšiluku, u alianz areni.
pitam za srbiju*

*- ona balkanska zemlja gde ceo tim navuče majice sa likom saleta pokojnog mutavog. gde su uprave klubova leglo kriminala. gde neveštom oku promakne gde se tačno nalazi sport u sportu za koji se navija... i tako to.

Edited by pt 2.0
Posted

"Želim da se u ime Crvene zvezde i u svoje lično ime zahvalim rukovodstvu FK Partizan na korektnom i fer dočeku. Trudićemo se da im uzvratimo na isti način i da budemo pravi domaćini u sledećim utakmicama na stadionu 'Rajko Mitić'", rekao je Terzić.  :Hail: 

Posted

U navijackoj grupi SimPPPatizeri nema huligana, osim Posrbice i McCabea

Posted
55 minutes ago, pt 2.0 said:

@radisa pa nije odgovorio, a nisi ni ti.
pitala sam vrlo precizno za navijačke grupe. ima li i jedna jedina bez huligana u svojim redovima?

Nema toga na Balkanu, a i sire. Razlika u odnosu na Evropu je  u tome sto je bagra u regiji daleko kancerogenija po delima i % brojnija u odnosu na ostatak navijacke grupe (Grobari, Delije, Torcida, BBB, Horde zla, Manijaci itd...). Skoro isto je sa navijacima u Grckoj (navijaci Olyja, PAO-a, AEK-a, PAOK-a) ili Bugarskoj (CSKA, Levski)....

Posted

Ja opet kažem, termin navijačke grupe je budalaština... Ne navijaju ti nizakoga...

Posted

Ти наравно немаш појма о чему пишеш. Ово понашање постоји већ макар 1600 година на нашим просторима. Сад је само контролисано од стране тајне полиције.

Posted

budi malo precizniji, kakvo ponašanje?

Posted
14 minutes ago, Toni Sumaher said:

Nema toga na Balkanu, a i sire. Razlika u odnosu na Evropu je  u tome sto je bagra u regiji daleko kancerogenija po delima i % brojnija u odnosu na ostatak navijacke grupe (Grobari, Delije, Torcida, BBB, Horde zla, Manijaci itd...). Skoro isto je sa navijacima u Grckoj (navijaci Olyja, PAO-a, AEK-a, PAOK-a) ili Bugarskoj (CSKA, Levski)....

Mislim da je najveći problem u kuŕčini od pravosuđa i nepostojanju odgovornosti, pa tako siledžije mogu da proteraju normalne. Inače uopšte nema sumnje da postoji dovoljan broj nekih hansova sa istetoviranim kukačama koji bi u našim uslovima vrlo brzo postali većina.

Posted
44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@ToniAdams mislim da je mađioničar krenuo pre znaka mažića verovatno kao kontra jinx onog dirty talka kange i pešića. jedino to može da bude razlog zašto je prošao bez kartona

+1000

mislim da i u zvaničnim pravilima piše da je dozvoljeno kao kontrajinx, inače ne :fantom:

Posted

pre znaka mažića, pre znaka ljakse

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...