Frank Pembleton Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 A vidim da je taj glumac "zaključao" likove bosanaca u novim serijama, Grupa, Sssžigosani... ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 i ima ulogu u "Neprijatelju" Jako me iritira njegov glas
slepa živana Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 podseća na onog iz vojne akademije debelog što isto tako govori...
Cane Vukic Prebranac Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Александар Стојковић, како другачије него Пикси.
Arkadija Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Sto Piksi? Svi Stojkovici na svetu su Piksi?
MortimerBrewster Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 (edited) užasna je serija, al guilty pleasure me odradio da pogledam sve iako je mrtva trka odlučujem da mi je gluma užasnija od scenarija kuzmanović, kičić, bergam i grabež nisu za glumu. jbg baš je bolno. cela epizoda sa trivalićkom i njenim (bjelinim) sinom deluje ko na silu nasađeno, pogtovo trivalićkin lik iznenađujuće je slab bio bogdan. i loše je napisan, ali je i loše glumeo diklić već počeo da smara u ulozi nadrkanog matorca (južni vetar, a i još negde je imao isto). valjda će mu nameniti nešto drugo, da ne uleti u kalup ko cvijanović u mileta ima dva interesantna omaža na početku. serija počinje sa sahranjivanjem lika marka nikolića. to je bilo baš nice touch drugi omaž je kada draža, urednik danasa, priča sa vojom brajovećim na nekom koktelu o slobodi štampe. Edited December 18, 2019 by MortimerBrewster
ragasto Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 U Neprijatelju je bio jako dobar, biće šteta ako mu budu davali uloge bosanskih kafedžija. Vuk Kostić nikad neće uspeti da namesti ovakav izraz lica, koliko god se trudio...
Zico Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 (edited) U Turneji takodje glumio, udario Arkana. Edited December 18, 2019 by Zico
ragasto Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Da, da, to je ova scena. Ima tu materijala za ozbiljnije uloge, sigurno...
Jimmy Kowalski Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Dobra uloga je dobra uloga, svejedno da li je ozbiljna dramska ili vise comic relief. Kad pitas ljude, mnogima su upravo Prso i Niski omiljeni likovi..
Cane Vukic Prebranac Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Sto Piksi? Svi Stojkovici na svetu su Piksi? Па тако некако.
Њујоркер Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Sad odgeldah ne znam koju epizodu gde se ova dvojica inspektora cukaju za n.g. i jurcaju po zrnovu na nekoj Novoj rtv zagreb (bar po titlu), skinuh kodi pre par dana pa se jos prilagodjavam, jelte. Imal' gde da pogledam i prethodne epizode ne bi li pohvatao radnju fabule? Fala unapred! Nego, vidim da je "mojoj" AOB nedostajalo para, pa je iznenenada Mustafa Golubic postao i astronom na novoj Opsetvatoriji. Videh snimke iz Velikog paviljona s njim, kao i iz biblioteke AOB kad su se knez Pavle i Mazuranic sastali... Joj, Miskovicu, pitas li se:) :treptrep:
Fakundo Sava Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Instaliraj Green addon na kodiju trebalo bi da ima ili elementum
Recommended Posts