ToniAdams Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 A da, jeste je išutirala. Nego, što je bela toliko insistirao da živog dovede žvalavog kičića? Realno bi mu leglo ko budali šamar da su ga ruski lerdiji skratili za vugla. Videli smo na primeru austrijskog tuljana da mu konačna rešenja nisu strana. I što bi rusi tek tako pustili žive dva glavna bugarina?
SNARC Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Bugari imaju bolju robu, to je naglaseno ranije. Ne znam koliko je transport laksi doduse.Kicica su ostavili zivim da imamo negativca i za drugu sezonu.Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
ToniAdams Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Uf, neće valjda druga sezona da prati ovu priču. To bi bilo baš loše.
Ayatollah Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 (edited) Ja sam gledao seriju onako na preskok (dve epizode gledam, pa jednu preskočim, itd.), i ono što me je posebno iziritiralo je to što ti silni mamojebi i zajebani likovi imaju strahovit problem da zadrže kitu u gaćama, iako imaju posla sa ženama koje im direktno rade o glavi. Igraš ozbiljne igre, glava ti je manje-više stalno u torbi, moraš jako da paziš šta radiš i šta govoriš, i ti se opet ponašaš kao napaljeni tinejdžer koji zapeni kada vidi suknju. Hajde da je neko od muških likova tako prikazan, pa da kažeš jedna budala među ozbiljnim igračima - ne, ispada da je većina takva, iako u ozbiljnim igrama to nema šanse da je tako. Edited December 25, 2017 by Ayatollah
steins Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 13 minutes ago, Ayatollah said: Ja sam gledao seriju onako na preskok (dve epizode gledam, pa jednu preskočim, itd.), i ono što me je posebno iziritiralo je to što ti silni mamojebi i zajebani likovi imaju strahovit problem da zadrže kitu u gaćama, iako imaju posla sa ženama koje im direktno rade o glavi. Igraš ozbiljne igre, glava ti je manje-više stalno u torbi, moraš jako da paziš šta radiš i šta govoriš, i ti se opet ponašaš kao napaljeni tinejdžer koji zapeni kada vidi suknju. Hajde da je neko od muških likova tako prikazan, pa da kažeš jedna budala među ozbiljnim igračima - ne, ispada da je većina takva, iako u ozbiljnim igrama to nema šanse da je tako. čoveče, pa ta ko funkcioniše svet?! Ja i dalje ne verujem da je od kamare negativaca jedino žvalavi Kičić uspeo da preživi sezonu. Bugaraši i Nemci, pa čak i skrnavi Rusi su bili mnoooogoo bolji izbor. Sa druge strane preživeo je Krojač kao jedan od hajlajta serije. Celu seoznu me svako njegovo pojavljivanje asocira na
theanswer Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 2 hours ago, ToniAdams said: A da, jeste je išutirala. Nego, što je bela toliko insistirao da živog dovede žvalavog kičića? Realno bi mu leglo ko budali šamar da su ga ruski lerdiji skratili za vugla. Videli smo na primeru austrijskog tuljana da mu konačna rešenja nisu strana. I što bi rusi tek tako pustili žive dva glavna bugarina? logički nema nikakve veze sa radnjom da ga ne ubiju odmah tamo osim ako se ono ne želi prikazati bjela kao neki super pravedan lik koji veruje u vladavinu prava bla bla truć što realno teško da može biti slučaj tako da je poenta u stvari da se izbegne true detective 1 kraj i da bude malo bittersweet, kao jeste bjela pametan al u stvari je glup, izradi ga sistem a on mu posle svega i tolike karijere naivno verovao. al opraštam mu pošto sam video kako se kod kesića posrao po radošu bajiću
mozzer Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 29 minutes ago, theanswer said: al opraštam mu pošto sam video kako se kod kesića posrao po radošu bajiću +1 I to potpuno otvoreno
Frank Pembleton Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 E au onoj raspravi oko toga moze li zena da bude na celu filijale, spomenuta je i neka druga zena?Ko je ona?
SNARC Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Moze biti i da je JorgovankaSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
raindelay999 Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 (edited) 31 minutes ago, Frank Pembleton said: E au onoj raspravi oko toga moze li zena da bude na celu filijale, spomenuta je i neka druga zena?Ko je ona? Misli se na legendarnu(izmisljenu) Mariju Orsic. Bilo bi super da u drugoj sezoni ubace i njen lik jer onda samo Aldebaran je granica. + bi onda imali vezu i za dugu kosu bankarke Edited December 25, 2017 by raindelay999
fikret selimbašić Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 20 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Овде само Бјелин сајдкик није убио клањем, и то зато што нуме On je friški, u CH školovani kadar, klanje je prevaziđeno, njegove metode su modernije, više voli da nabije cijev pištolja makrou u usta i opali. 4 hours ago, SNARC said: Bugari imaju bolju robu, to je naglaseno ranije. Ne znam koliko je transport laksi doduse.Kicica su ostavili zivim da imamo negativca i za drugu sezonu. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Njega čeka zadatak da za VMRO i Pavelića organizuje ubistvo kralja.
malistev Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Koja je fora sa ubijanjem Austrijanca ako nisu dalje hapsili po sekti?
Recommended Posts