October 14, 20222 yr Minimum [emoji38]ol: Da dam samoj sebi, misliš [emoji3] Ja sam kapitalistaja sam mislila kapitalizam da da tvom narodu tj razumem da ima ljudi kojima smeta. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 22, 20222 yr lako je nama koji imamo svo vreme sveta. mada, rekoh, voleo bi da ostane ovo letnje.
October 29, 20222 yr Mora da su vršili glasanje tokom leta sa pitanjem jel želite da ostane letnje vreme zanavek
October 29, 20222 yr cela ova zbrka zbog online ankete? ja mislio stvarno građani Evrope glasali negde građani kad odu online provereno zaglupe, gledaju related videos na YT i prave haos
October 29, 20222 yr Ostaće kako je i bilo do sada. Nema šanse da se usaglase sve zemlje EU po tom pitanju. Dakle, sutra spavam sat duže
October 29, 20222 yr A vi primećujete te promene? Ja samo po ručnom satu koji ne ume sam nego moram ja da ga promenim, ali i to se obično setim negde u utorak nakon vikenda u kome se menja vreme. Doduše i po satu na instrument tabli auta, ali njega ne menjam, mrzi me, samo mu dodajem sat zimi.
October 30, 20222 yr 11 hours ago, JozoMujica said: A vi primećujete te promene? Ma potpuni užas, probudiš se ujutro za posao, a ono sviće, vidi se, umesto da kao čovek bauljaš po mrklom mraku dok ti se oči priviknu na jaku svetlost a onda na mrkli mrak kad izađeš napolje. Vrlo umirujuće. Ovo od jutros je pak baš stresno. Dabogda poživi što duže ovaj što menja sat, za zdravlje ću da mu palim sveću. Edited October 30, 20222 yr by Malvo
October 30, 20222 yr 8 hours ago, aram said: Brte, a šporet jebeni? Brt gde ti živiš pa ti nikad ne nestane struje?
October 30, 20222 yr nestalo je jednom, kod komšinice došao majstor nešto da radi pa pomešao osigurače i dobro, onomad kad je bila poplava...
October 30, 20222 yr Brt gde ti živiš pa ti nikad ne nestane struje? na shporetu je verovatno 15:20 ali hajde, moglo bi se.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto