Amelija Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 neka ostane kako jeste (letnje+zimsko) i šlus a ona ideja da svaka zemlja odluči za sebe i onda tera svoje vreme je
nisam ja Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 svako treba za sebe da odluči kolko mu je sati. 1 6
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 (edited) Bolje da svaka opština odredi svoje vreme Nisam ja još liberalniji! Edited October 14, 2022 by Profesionalac 2
nisam ja Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 zamišljam one dve s kaputima što nisu mogle da se dogovore, a jedna ima zimsko a druga letnje računanje. ili tinder kolko postaje teža igrica. she/her winter is coming 1
gospa buba Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 19 minutes ago, Profesionalac said: Bolje da svaka opština odredi svoje vreme Nisam ja još liberalniji! uh dobro je makar shapic ode sa opshtine
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 19 minutes ago, nisam ja said: zamišljam one dve s kaputima što nisu mogle da se dogovore, a jedna ima zimsko a druga letnje računanje. A njima dvema ne bi bilo pomoći sve da se usklađuju sa 2 atomska sata
cedo Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 5 minutes ago, Profesionalac said: A njima dvema ne bi bilo pomoći sve da se usklađuju sa 2 atomska sata biraj reci ... mozda cita meaca 1
Ted Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 boli me dupe kolko je sati, bitno mi je da sam u tim satima radio nešto pametno, nešto zanimljivo i/ili da sam ih proveo sa nekim koga volim (ili barem podnosim) a dal je to bilo od 4 do 5 ili 5 do 6 ili u nekom drugom rasponu, nešto me i ne zanima 1
nisam ja Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 10 minutes ago, Ted said: boli me dupe kolko je sati, bitno mi je da sam u tim satima radio nešto pametno, nešto zanimljivo i/ili da sam ih proveo sa nekim koga volim (ili barem podnosim) a dal je to bilo od 4 do 5 ili 5 do 6 ili u nekom drugom rasponu, nešto me i ne zanima Nikola Dumitrašković
x500 Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 52 minutes ago, nisam ja said: svako treba za sebe da odluči kolko mu je sati. Izrael koristi svoju vremensku zonu - IST. Promene vremena se desavaju u petak pred zadnju subotu u martu. Odnosno, u poslednju nedelju (na ponedeljak) u oktobru. Palestinska uprava, ali i Arapi u istocnom delu Jerusalima, koristi istu vremensku zonu kao Jordan, i promena se desava petak na subotu noc. Zato svake godine se deseva u 2 navrata razlika od 1h. Covek mora jako da pazi u tim danima ako ima neki medjudrzavni sastanak, ili ako ima telefon u roamingu.
jezovuk Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Ima toga i po SAD, tipa Indijanski rezervati itd. Ja bih lepo turio sve na UTC i teraj. 1
mustang Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Nervni slom dobijem svaki put kad se menja Potpuno mi poremeti rutinu.ne mogu da se saberem mesec dva Valjda nam je ovo zadnje pomeranje 1
gospa buba Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 vama nek daju slobodan dan da se rifreshujete sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
mustang Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 2 minutes ago, gospa buba said: vama nek daju slobodan dan da se rifreshujete sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Minimum Da dam samoj sebi, misliš Ja sam kapitalista
Recommended Posts