October 14, 20222 yr 2 minutes ago, cedo said: evo nisam siguran, ali mislim da se trazilo misljenje svake drzave ponaosob i nikada nije zavrsen taj korak Da, svaka je morala da odabere jedno računanje i da se toga drži, ali jbg ostalo je ovako.
October 14, 20222 yr 9 minutes ago, Filozof manijak said: zimsko letnje računanje da se uzme za celu godinu, i mirna bačka Sve si u pravu.
October 14, 20222 yr 3 minutes ago, Profesionalac said: Sve si u pravu. Ajmo jovo nanovo, mi smo Evropa, nismo Bliski istok
October 14, 20222 yr 3 minutes ago, *edited by mod said: Ovo sad aktuelno računanje da ostane. ono sledece da ostane. vreme nashe i vashe mladosti boze al leti zivot prekjuche smo se raspravljali oko ovoga.
October 14, 20222 yr Just now, levi said: da ostane da se menja moze i to. duze zivimo u tome nego izvan. realno.
October 14, 20222 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Ajmo jovo nanovo, mi smo Evropa, nismo Bliski istok Pišeš o međunarodnoj (geo)politici?
October 14, 20222 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: hoćete da budemo u istoj časovnoj zoni kao Ukrajina? Jel to hoćete? Ban 3 meseca
October 14, 20222 yr 35 minutes ago, gospa buba said: ono sledece da ostane. vreme nashe i vashe mladosti Kakav ejdžizam na delu. Ima ovde i srećnih generacija koje nikada nisu osetile zulum celogodišnjeg zimskog vremena
October 14, 20222 yr nisam ja ni protiv neprekidne promene toka vremena u kojoj oni zive, naprotiv. ja najpre ne bih menjala nishta, neka mladima kako su navikli ako mora da se menja, da se meni vrati moje. ili alternativno, tako nash narod zivi odvajkada, to da nam se vrati, zimsko vreme, patuljachka proja i repushina za toalet papir
October 14, 20222 yr želimo li mi da budemo liberalno društvo širokih shvatanja i prigrlimo neke nove ideje ili kao uvek da budemo retrogradni, konzervativni i da se vraćamo u staro vreme? Kažite da letnjem vremenu! Ukoliko baš nećete, onda bar da ostane ovo vrteće