*edited by mod Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 2 minutes ago, cedo said: evo nisam siguran, ali mislim da se trazilo misljenje svake drzave ponaosob i nikada nije zavrsen taj korak Da, svaka je morala da odabere jedno računanje i da se toga drži, ali jbg ostalo je ovako.
Filozof manijak Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 zimsko računanje da se uzme za celu godinu, i mirna bačka 2 2
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 9 minutes ago, Filozof manijak said: zimsko letnje računanje da se uzme za celu godinu, i mirna bačka Sve si u pravu. 3 1
Filozof manijak Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 3 minutes ago, Profesionalac said: Sve si u pravu. Ajmo jovo nanovo, mi smo Evropa, nismo Bliski istok
*edited by mod Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Ovo sad aktuelno računanje da ostane. 3
gospa buba Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 3 minutes ago, *edited by mod said: Ovo sad aktuelno računanje da ostane. ono sledece da ostane. vreme nashe i vashe mladosti boze al leti zivot prekjuche smo se raspravljali oko ovoga. 2
gospa buba Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Just now, levi said: da ostane da se menja moze i to. duze zivimo u tome nego izvan. realno. 1
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Ajmo jovo nanovo, mi smo Evropa, nismo Bliski istok Pišeš o međunarodnoj (geo)politici?
Filozof manijak Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 hoćete da budemo u istoj časovnoj zoni kao Ukrajina? Jel to hoćete? 3
Milošica Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: hoćete da budemo u istoj časovnoj zoni kao Ukrajina? Jel to hoćete? Ban 3 meseca
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 35 minutes ago, gospa buba said: ono sledece da ostane. vreme nashe i vashe mladosti Kakav ejdžizam na delu. Ima ovde i srećnih generacija koje nikada nisu osetile zulum celogodišnjeg zimskog vremena
gospa buba Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 nisam ja ni protiv neprekidne promene toka vremena u kojoj oni zive, naprotiv. ja najpre ne bih menjala nishta, neka mladima kako su navikli ako mora da se menja, da se meni vrati moje. ili alternativno, tako nash narod zivi odvajkada, to da nam se vrati, zimsko vreme, patuljachka proja i repushina za toalet papir
Profesionalac Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 želimo li mi da budemo liberalno društvo širokih shvatanja i prigrlimo neke nove ideje ili kao uvek da budemo retrogradni, konzervativni i da se vraćamo u staro vreme? Kažite da letnjem vremenu! Ukoliko baš nećete, onda bar da ostane ovo vrteće 1
Recommended Posts