Fins fleet Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Sasvim je moguce da ce Jokic imati bolju karijeru od Pedjine. 😜
Amos Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) Ja bih voleo da se i Bjelica vrati u Evropu ili bar ode u tim gde ce imati 25 minuta po utakmici. Ne svidja mi se minutaza koju dobijaju rezerve kod Tibsa, a narocito kad vidis koji sve pajseri po ligi igraju velike minute. Edited December 28, 2017 by Mos
nemoderisani Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Tibs je meni najveci wtf u ligi. Covek sahranjuje igrace, gde prodje tu trava ne raste. Insajderi pricaju da je sranje atmosfera i kad pobedjuju, da idu na tekme sa entuzijazmom radnika Jure i da ga igraci bas ne vole. Deng i Bjelica su odlican rezervni frontocourt za 20-25 min po mecu a jedva da vide teren.Znam da je NBA liga gde je reputacija pola posla al dokle ce on vaziti za nekog ne znam kakvog strucnjaka i na osnovu cega ne znam. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
pbg12345 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 meni se cini da ostaju i bjelica i boban u nba bjelica jer pokazuje igrom da mu je definitivno mesto tamo. kod tibsa se nece naigrati, ali kod npr popovica bi mogao a boban ima za sledecu sezonu velik ugovor, negde pise 7, negde preko 9 miliona on pola tih para (i kad se odbiju porezi itd) ne moze da dobije u evropi nego juce nesto razmisljam mi u narednim godinama imamo samo milutinova koji jos moze do nba i ajde zagorac koji je i ove sezone ispao u bukvalno poslednjem trenutku vise mi nijedan nas igrac ne pada na pamet i to u narednih 3-4 sezone koji bi mogao otici tamo
Fins fleet Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Da, igraci ga mrze ali zato butler i gibson pojurise za njim u minny.
Grandilof Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Al' je Boston izvukao ovu tekmu, Harden opet popio dva faula u napadu ovaj put u poslednjih 10 sec...
Malvo Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Boston gubio 25 razlike od Hjustona, na kraju ih dobio tako sto je Harden napravio dva uzastopna faula u napadu pri izvodjenju lopte Koja je on ladovina, boli ga djoka.
Mark Rothko Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Edited December 29, 2017 by Mark Rothko
Amos Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Jebiga, mislio da nece dva puta za redom da mu svira istu stvar. Ko ga jebe.
Malvo Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Ali koja lezernost, mrzelo ga da nogama odradi otkrivanje, nego mislio 'cusnucu ga malo, taman da mi ne sviraju', i oni mu sviraju, pa onda verovatno mislio 'a jeste, ne bi mi svirali opet, cusnucu ga malo, taman da se otkrijem', i oni sviraju i drugi put I protiv Klipersa pre neki dan isto ladovina... Badava njemu sto je u top3-5 napadaca ako se ovako ponasa. Pol ce morati ozbiljno da zalegne ako zele jako i do samog kraja. Edited December 29, 2017 by Malvo
James Marshall Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Samo zamišljam u finalu Zapada Grina i njega u ovakvim momentima
Recommended Posts