Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

mislim, na stranu to o cemu raspravljate, ono, shek je igrao u kamenom dobu fazon

Posted

pa nisu kosarkasima izrasli ekstra udovi od kad je sako otisao u penziju, normalno da bi terorisao ligu. 

Posted

pravo pitanje je da li bi u repertoar uvrstio sut za tri poena :fantom:

ono, imao je predispozicije, a trendovi su trendovi

Posted

mene su ucili da ti faulovi iz cackanja koje je rendl napravio najcesce pokazuju da je odbrambeni igrac ili kratak/prenizak ili ima spore noge, pogtovo kad se faul ponavlja.

za ovo drugo: to i ja kazem! lol slazemo se.

embid je tako ranjiv na pomaganjima na postu.

jbg mene su ucili da je neko ekstremno glup kad ih ponavlja. nije to faul da te kvalitetniji igrac probije pa ga ti saseces da ne da kos. 

Posted

razlicite skole jbga. kod mene nastojali da minimizuju moralisanje i psihologiziranje,samo nauka

Posted

Sunsi igraju brutalnu odbranu protiv Houstons

Posted

Odlican basket u Bostonu. Warriorsu su sve dva puta odlepili na +17, pa je Brown dva puta vratio Celticse.

Pred kraj trece +5 za GSW.

kakav je bio dzejson ricardson?

Posted

Stotts je jebeno nenormalan. Igra protiv tima kom je samopouzdanje na minus milion i umesto da ih nagazi u startu, on razigrava igrace s kraja klupe. I naravno da evrokup druzina predvodjena Laymanom i mucenim Meyersom 8.5 minuta nije dala kos Kingsima. Umesto da vodis 15, gubis 8. Gubio bi i 20 da Kingsi nisu bolno limitirani u napadu.

Posted

Denver vodi protiv Pelikansa 24-5 nakon manje od 6min igre

Posted

I naravno da je car izgubio utakmicu. Na kraju juri rezultat sa dve petice (ne zna se koja je bila gora danas). Prilagodjava se defanzivno, a tim mu ubacio 82 poena. Kao da mu je uradjena lobotomija izmedju sezona. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...